TRAGEDIJA: Ubio se zet Borisa Tadića!
Tadićev zet se ubio u kolima, Foto: Printscreen/Kurir tv

UŽAS U CENTRU BEOGRADA

TRAGEDIJA: Ubio se zet Borisa Tadića!

Miodrag je pucao sebi u slepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu

Objavljeno: 10:41h

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsednika Srbije, lidera SDS Borisa Tadića, izvršio je samoubistvo u centru Beograda. Miodragovo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak oko 13 sati kod Kule Nebojše u parkiranom automobilu "fijat 500".

Miodrag je pucao sebi u slepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći primila je poziv sa prijavom tragedije oko 13.20, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nakon uviđaja prenela telo na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, piše Informer.rs.

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u poslednje vreme imao zdravstvenih problema i moguće je da se na samoubistvo odlučio zbog bolesti. Na drugoj strani, oni koji su ga poznavali pominju da je imao i određenih poslovnih problema.

- Niko ne zna zašto se odlučio da sebi oduzme život. Njegova odluka šokirala je sve koji su ga poznavali, a porodici je jako teško pala... - kaže za Informer izvor blizak porodici Tadić.

Miodrag R. bio je oženjen Vjerom, jedinom sestrom bivšeg predsednika Borisa Tadića. Tadić juče nije želeo da govori o ovom tragičnom dodađaju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.