Vatreni obračun navijača? Ranjen jedan od vođa grupe navijača Partizana u centru Obrenovca

pucnjava u sred bela dana

Vatreni obračun navijača? Ranjen jedan od vođa grupe navijača Partizana u centru Obrenovca

U pucnjavi koja se dogodila danas oko 16 sati na autobuskoj stanici u Obrenovcu ranjen je Branislav Bane Penčić (35) jedan od vođa grupe navijača Partizana "Head hunters"
Objavljeno: 21:53h

Do napada je došlo kada je nepoznata osoba oko 16.10 ispalila dva do tri metka iz vatrenog oružja ka muškarcu starom oko 35 godina na autobuskoj stanici u Obrenovcu. Pakao posle Božića: Policajac pucao u ženu i kolegu usred stanice! Kako nezvanično saznajemo, reč je o Branislavu Banetu Penčiću, jednom od vođa grupe Partizanovih navijača "Head hunters".

Privatna arhiva Branislav Penčić
- Pri tom joj nanela joj prostrelnu ranu u predelu kolena, rekli su u Birou MUP-a. Penčić je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. - Prevezen je u Urgentni centar i trenutno se nalazi na odeljenju za ortopediju, na intenzivnoj nezi i nije životno ugrožen, kaže Aleksandra Berić, portparol Kliničkog centra Srbije. Za sada nije poznato ko je napao Penčića, kao ni razlog pucnjave. Penčić je odranije poznat policiji, protiv njega je ranije podneto više od 12 krivičnih prijava. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.