OBILAZIO SAM VESNIN LEŠ, VEROVAO SAM DA JE VASKRSLA: Ubica iz Kragujevca zadavio je 20 godina stariju ljubavnicu
Milan Mladićević, Foto: Kurir/ Privatna arhiva

jezivo svedočenje ubice

OBILAZIO SAM VESNIN LEŠ, VEROVAO SAM DA JE VASKRSLA: Ubica iz Kragujevca zadavio je 20 godina stariju ljubavnicu

Milan Mladićević (30) priznao da je zadavio svoju dvadeset godina stariju ljubavnicu, kao i da je nekoliko puta obilazio njen leš, verujući da se žena vratila iz mrtvih

Objavljeno: 10:46h

Viši sud u Kragujevcu odredio je pritvor do 30 dana Milanu Mladićeviću (30) iz tog grada zbog sumnje da je prošle subote golim rukama zadavio svoju partnerku Vesnu Grujičić (56), iz čijeg stana je potom ukrao dragocenosti i tehničke uređaje.

Protiv Mladićevića podneta je krivična prijava za teško ubistvo iz koristoljublja, a za koje je zaprećena maksimalna kazna od 40 godina zatvora.

Inspektori su ga uhapsili u lokalnoj kafani kod gradske pijace. Na saslušanju je priznao zločin, tvrdeći da je s Vesnom bio u emotivnoj vezi oko godinu dana, a da su se tog dana posvađali.

- Ona mu je udarila šamar, posle čega je izgubio kontrolu i rukom je uhvatio za vrat. U nekoliko navrata, prema sopstvenom priznanju, vraćao se na mesto zločina, kako je rekao, „u nadi da je vaskrsla“. Tom prilikom iz stana je uzeo nakit, telefon i tehniku, koje je policija i pronašla u njegovoj kući. Sredio je i stan u nadi da će ukloniti svoje tragove, a nesrećnu ženu je premestio u krevet. Kako je ispričao istražiteljima, i on i Vesna voleli su da piju - kazao je za Kurir izvor iz istrage, napominjući da će tužilaštvo najverovatnije naložiti neuropsihijatrijsko veštačenje.

Zaposleni u kafani u kojoj je Mladićević bio svakodnevni gost opisuju ga kao čudaka.

- Pričao je da je izgubio posao u „Gradskoj čistoći“. Sedeo je, ćutao i pio, slabo je komunicirao s drugim ljudima - kaže konobarica iz te kafane.

Uhapšeni je živeo u naselju Korićani s majkom, inače učiteljicom u penziji.

- Nikada ne bismo rekli da on može da ubije. Bio je dobar dečko, povučen. Svuda je išao s majkom - kažu komšije.

Milan je pod sumnjom da je zadavio svoju partnerku
Milan je pod sumnjom da je zadavio svoju partnerku foto: Kurir/ Privatna arhiva

I u „Gradskoj čistoći“, gde je radio, sećaju ga se kao „finog i povučenog mladića“.

- Radio je na pražnjenju kontejnera. Nikada nije pravio probleme. Otkaz je dao jer se posvađao sa ženom s kojom je bio u vezi, tako se priča u firmi - kazao je za Kurir jedan od zaposlenih u komunalnom preduzeću Goran Simović.

Podsetimo, leš nesrećne žene pronašao je tri dana nakon ubistva njen sin, koga su zabrinute komšije pozvale tvrdeći da Vesnu nisu videli nekoliko dana. Iako se u prvo vreme verovalo da je u pitanju prirodna smrt, istraga je pokrenuta nakon što je utvrđeno da je žrtvi skinut prsten s ruke, kao i da su iz stana nestale sve dragocenosti.

Odnos žrtve i ubice FEJSBUK OTKRIO DETALJE

Sudeći po informacijama koje su objavljivali na svojim Fejsbuk profilima, ubica i žrtva se poznaju od 23. avgusta 2017. godine, kada je Milan prvi put šerovao neku od Vesninih objava. Zanimljivo je da je na dan ubistva, 24. marta ove godine, promenio i svoju naslovnu fotografiju. Nesrećna žena je tog istog dana, u devet sati ujutru, objavila fotografiju na kojom je sa unučetom i ćerkom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.