UŽASNA NESREĆA KOD NIŠA: Otkačila se kašika teška nekoliko STOTINA KILA sa bagera i pala pravo na mladića
Mladić je povređen u kamenolomu, Foto: Stefan Jokić

lekari mu spasavaju život

UŽASNA NESREĆA KOD NIŠA: Otkačila se kašika teška nekoliko STOTINA KILA sa bagera i pala pravo na mladića

Sa povredama opasnim po život, mladić je hitno prebačen najpre u pirotsku bolnicu, a zatim u Urgentni centar u Nišu

Objavljeno: 10:47h

Aleksandar M. (26) teško je povređen dok je radio u kamenolomu, kada je na njega pala "kašika" koja se otkačila sa bagera. Sa povredama opasnim po život, mladić je hitno prebačen najpre u pirotsku bolnicu, a zatim u Urgentni centar u Nišu.

U Urgentnom centru povređeni mladić je u noći između subote i nedelje imao dva komplikovana operativna zahvata, pišu "Novosti".

Dežurni lekar Bojan Marjanović rekao je da je povređeni Aleksandar u stabilnom stanju, ali i da je zbog veoma teških povreda i dalje životno ugrožen.

- Pacijent je u naš Urgentni centar stigao u subotu u večernjim satima sa više teških povreda i preloma karlice, ekstremiteta i glave i bio je životno ugrožen.

Odmah je zbrinut i posle preduzetih hiruruških intervencija u stabilnom je, ali i dalje u kritičnom stanju. Nadamo se da će njegov mlad i jak organizam prebroditi sve i oporaviti se, rekao namje dr Marjanović.

Aleksandar je povređen dok je radio u kamenolomu nadomak Niša, kada se sa bagera koji je prolazio pored njega, sa podignute dizalice otkačila "kašika" za utovar teška nekoliko stotina kilograma i pala pravo na njega.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.