SRPSKI SREDNJOŠKOLCI PREŽIVELI PAKAO NA EKSKURZIJI: Na povratku iz Italije zaustavili ih karabinjeri! Držali ih satima, a razlog je sve ŠOKIRAO!
Karibinjeri su zadržali srednjoškolce u italijanskom gradu, Foto: Fonet

zadržali ih na ekskurziji

SRPSKI SREDNJOŠKOLCI PREŽIVELI PAKAO NA EKSKURZIJI: Na povratku iz Italije zaustavili ih karabinjeri! Držali ih satima, a razlog je sve ŠOKIRAO!

Grupa učenika iz Srbije provela se "kao bosa po trnju" na ekskurziji u Italiji, a krivci za to su njihovi drugari koji su krali u prodavnicama

Objavljeno: 11:04h

Kako javlja vodeći italijanski dnevni list "Korijere dela Sera", u četvrtak uveče karabinjeri su kod grada San Dona di Pjave zaustavili autobus sa srpskim srednjoškolcima zbog sumnje da je neko od njih ukrao skupocenu robu iz jedne prodavnice koja se nalazi u okviru obližnjeg autleta.

Karabinjeri su autobus zadržali nekoliko sati, da bi na kraju priveli dvojicu 17-godišnjaka kod koji su pronađeni novčanik i majica ukradeni u prodavnici s brendiranom robom.

Lopove je, inače, otkrio prodavac, koji ih je pratio kada su odlazili iz radnje. Mladići su pobegli i pomešali se sa svojim vršnjacima, ali to nije promaklo prodavcu koji je odmah pozvao karabinjere.

Ubrzo je i na snimcima kamera iz prodavnice identifikovano ko je krao, pa su karabinjeri zaustavili autobus i sproveli ga do svoje stanice, gde su sačekali da vlasti i formalnu podignu tužbu protiv lopova.

Nakon nekoliko časova autobus sa srednjoškolcima nastavio je put ka Srbiji, a dvojica putnika imala su sa sobom i posebne "suvenire" iz Italije - tužbe za krađu, navodi "Korijere dela Sera".

List ne navodi iz kog mesta u Srbiji su srednjoškolci.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.