CARINICI SU OTVORILI KAMION KOJI PREVOZI AMBALAŽU: Tamo su zatekli ono čemu se nikako nisu nadali! (FOTO)
Foto: Uprava carina

iznenađenje

CARINICI SU OTVORILI KAMION KOJI PREVOZI AMBALAŽU: Tamo su zatekli ono čemu se nikako nisu nadali! (FOTO)

Isekli su kamionsku ceradu s gornje strane i na taj način ušli u kamion

Objavljeno: 11:08h

Carinici su 29. marta 2018. godine oko 13 časova na graničnom prelazu Srpska Crnja u kamionu koji je prevozio tetra brik ambalažu pronašli čak 12 ilegalaca.

Ispostavilo se da se radi o 11 srpskih državljana albanske nacionalnosti i jednom turskom državljaninu sa KiM, koji su pronađeni među koturovima brik ambalaže, kojima je u Gornjem Milanovcu bio natovaren kamion čačanskih registarskih oznaka na putu ka Rusiji.

foto: Uprava carina

Pre nego što je kamion došao na izlaznu kontrolu vozač je carinicima prijavio da mu je skinuta plomba, koju je navodno prethodne noći imao. Prilikom izlazne kontrole kamiona najpre je ustanovljeno da je carinska plomba na svom mestu i da nije oštećena, ali su carinici ipak odlučili da otvore i detaljno pregledaju kamion.

foto: Uprava carina

Mladi carinik koji se popeo u prikolicu radi detaljne kontrole najpre je pronašao ruksak sa garderobom, a onda je među koturovima brik ambalaže uočio glave i siluete sakrivenih ljudi. Pozvao je u pomoć iskusnije kolege i policiju, koji su mu asistirali dok iz kamiona nisu izvedeni svi ilegalci.

foto: Uprava carina

Utvrđeno je da su oni isekli kamionsku ceradu sa gornje strane i na taj način ušli u kamion koji je preko teritorije EU bio na putu ka Rusiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.