HOROR U JAGODINI: Čuvali mrtvu staricu u krevetu jer nisu imala novca da je sahrane
Kada su policajci pitali supruga i sina pokojnice zašto nisu sahranili baku, oni su rekli da nisu imali novca, Foto: Damir Dervišagić

tuga :(

HOROR U JAGODINI: Čuvali mrtvu staricu u krevetu jer nisu imala novca da je sahrane

Telo je bilo raspadnuto i tužilac je naredio obdukciju

Objavljeno: 11:11h

Posle prijave komšija i rođaka, policija je u Glogovcu kraj Jagodine u porodičnoj seoskoj kući pronašla telo osamdesetdvogodišnje D.M, koja je živela sa suprugom i sinom.

Telo je bilo raspadnuto i tužilac je naredio obdukciju, a prvi nalazi govore da je reč o prirodnoj smrti i za sada nema osumnjičenih.

Komšije i rođaci su primetili da je nema starice, dugo je nisu viđali u dvorištu i po selu i zbog toga su pozvali policiju. Njena minimalna penzija nije podizana iz pošte, što je takođe bilo sumnjivo.

Kada su policajci pitali supruga i sina pokojnice zašto nisu sahranili baku, oni su rekli da nisu imali novca i da su čekali "prijatelja iz inostranstva da dođe oko Uskrsa" i od njega pozajme novac.

Ovo je drugi slučaj u istom selu da neko čuva mrtvu ženu u kući. Prvi se dogodio 2005. godine kada je leš Radmile Vulić (78) njena snaha Dušanka čuvala tri meseca. I ona je policija izjavila da nije imala para da je sahrani. Njeno raspadnuto telo policija je takođe pronašla u porodičnoj kući nakon anonimne prijave.

(Espreso.co.rs / FoNet / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.