RAZNEĆU TE BOMBOM AKO NEKOM KAŽEŠ: Pedofil iz Pećinaca zlostavljao devojčicu (12) i uputio joj JEZIVE pretnje
Živko je devojčicu od 12 godina više puta napastvovao, Foto: profimedia

užas

RAZNEĆU TE BOMBOM AKO NEKOM KAŽEŠ: Pedofil iz Pećinaca zlostavljao devojčicu (12) i uputio joj JEZIVE pretnje

Pedofil je uhapšen u petak, osumnjičen je da je devojčicu, 54 godine mlađu od sebe, dodirivao u više navrata po intimnim delovima

Objavljeno: 11:39h

Živko P. (66) iz jednog sela u opštini Pećinci u Sremu uhapšen je zbog pedofilije jer je u više navrata napastvovao devojčicu (12) iz istog sela, saznaje "Blic".

Stanovnici sremačkog sela (čije ime nećemo objavljivati radi zaštite identiteta napastvovane devojčice) u šoku su od kada su prošle nedelje saznali za bolesne radnje njihovog komšije Živka.

Pedofil je uhapšen u petak, osumnjičen je da je devojčicu, 54 godine mlađu od sebe, dodirivao u više navrata po intimnim delovima i pretio joj da će sebe i nju razneti bombom ako nekom ispriča o užasu kojem ju je izložio.

Kako je i zbog čega nesrećna devojčica zapala za oko manijaku, pokazaće istraga. Zasada je poznato da su napasnik i porodica žrtve praktično komšije u ovom malom selu u kom se svi meštani dobro poznaju.

Živko je devojčicu od 12 godina više puta napastvovao
Živko je devojčicu od 12 godina više puta napastvovao foto: Stock

Prema prvim informacijama iz istrage, Živko je devojčicu od nepunih 12 godina najmanje četiri puta iz sela vodio u obližnju šumu, gde je na nju seksualno nasrtao, dodirujući je rukama po intimnim delovima tela. Iako je dete pokušalo da se opire, to nije zaustavljalo osumnjičenog.

Kada bi završio s iživljavanjem, Živko P. bi devojčici brutalno pretio: "Imam bombu: ako nekom ispričaš šta ti radim - razneću i tebe i sebe", pretio je manijak.

I pored pedofilovih pretnji, devojčica nije više mogla da izdrži užasnu torturu i prošle nedelje je konačno ispričala majci šta se dešava u šumi. Duboko uznemirena, njena majka je odmah pozvala policiju i prijavila im ćerkinu priču.

MUP je brzo reagovao, locirao osumnjičenog i uhapsio Živka P, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Po isteku dvodnevnog zadržavanja, pedofil će biti izveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo. Nakon toga biće poznato da li će protiv njega biti otvorena tužilačka istraga i da li će mu sud odrediti pritvor do 30 dana.

U ovom trenutku nije poznato da li je pedofil zaista imao bombu ili ju je pominjao samo da bi uplašio dete. U slučaju da se u njegovom posedu nađe eksplozivna naprava ili oružje, Živko P. bi mogao da odgovara i za nelegalno posedovanje oružja, ali i za pretnje kojima je devojčici uterao strah u kosti.

Preti mu pet godina robije

Manijak iz sremskog sela uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom. Zaprećena kazna za ovo krivično delo je od šest meseci do pet godina zatvora, s obzirom na to da devojčica nije napunila 13 godina pa se smatra detetom.

Prema informacijama iz istrage, na sreću, nije došlo obljube deteta, pa zbog toga ovo delo i nije kvalifikovano kao silovanje. Takođe, u ovom trenutku se čini da devojčica nije zadobila povrede tokom iživljavanja pedofila, pa i to utiče na kvalifikaciju dela i visinu potencijalne kazne na koju bi Živko P. mogao da bude osuđen.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.