PRETIO BOMBOM U DOMU ZDRAVLJA: Totalni haos u hodinicima, HTEO DA UĐE PREKO REDA PA REKAO DA ĆE SE RAZNETI!
Foto: Zorana Jevtić

užas

PRETIO BOMBOM U DOMU ZDRAVLJA: Totalni haos u hodinicima, HTEO DA UĐE PREKO REDA PA REKAO DA ĆE SE RAZNETI!

Pacijenti bili očevici

Objavljeno: 11:41h

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji je u Domu zdravlja "Dr Milorad Vlajković" u Barajevu napravio paniku među pacijentima i medicinskim osobljem kada je, posle verbalnog sukoba sa sestrama i doktorkom, zapretio da će baciti bombu i pobiti sve zaposlene i prisutne u toj ustanovi.

U MUP Srbije potvrđena je informacija da je došlo do nemilog incidenta u DZ u barajevskoj Svetosavskoj ulici.

- Iz Doma zdravlja pozvali su policiju, jer se jedan od pacijenata, koji je hteo da uđe na pregled preko reda, iznervirao, pa se najpre verbalno sukobio s medicinskim osobljem, a potom počeo da preti - kažu u policiji: - Doktorki je rekao da će baciti bombu i sve koji su u Domu zdravlja pobiti, a onda je, kad je stigla policija, pobegao. Intenzivno tragamo za njim.

Dr Velibor Novićević, direktor barajevske zdravstvene ustanove, ispričao je juče da se incident dogodio juče oko 11 časova.

- Bilo je to u vreme besplatnih preventivnih pregleda, koji se već duže organizuju širom Srbije, pa i u Barajevu - kaže direktor: - Pacijent, čije ime još ne znamo, došao je u Dom zdravlja i, iako je čekaonica bila puna pacijenata, pokušao da uđe na pregled preko reda. Kako mu to nije pošlo za rukom, najpre se obrušio na medicinsku sestru, a onda je verbalno napao i doktorku koja radi na radiologiji. Na kraju, zapretio je da će pobiti osoblje i pacijente u Domu zdravlja, na koji će, kako je rekao, baciti bombu. Iako mu je rečeno da će biti pozvana policija, nastavio je da preti, rekavši da se nikoga ne boji, te da će i na sve da baci bombu.

Prema rečima direktora, koji je pozvao u pomoć policiju, pacijent je posle incidenta otišao u nepoznatom pravcu. Kolege prvog čoveka doma zdravlja su, posle šoka i preživljenog straha, nastavile rad s pacijentima.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.