PRETUČEN ČLAN SNS: Naprednjaci tvrde da su to učinili batinaši iz Jeremićeve stranke!
Pretučen naprednjak, Foto: SNS

napad na sns-ovca

PRETUČEN ČLAN SNS: Naprednjaci tvrde da su to učinili batinaši iz Jeremićeve stranke!

Kako se navodi u saopštenju SNS, "batinaši Vuka Jeremića pobegli su sa mesta zločina"

Objavljeno: 11:44h

Grupa batinaša pretukla je člana SNS Dragana Mihailovića, a Srpska napredna stranka je za to direktno optužila Narodnu stranku Vuka Jeremića.

Kako se navodi u saopštenju, "batinaši Vuka Jeremića pobegli su sa mesta zločina", a Mihailović je raskrvavljene glave kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, gde je i zadržan nakon što mu je urađen skener glave, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

U saopštenju SNS navodi da se "Jeremićevi ljudi danima iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za njega". kao i da je sve kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije.

SNS u saopštenju navodi sa da Jeremić, "tajkunska marioneta sa uporištem u biračkom telu manjim od statističke greške, ne može da se pomiri sa činjenicom da je beznačajna politička figura u Srbiji, kao i da će na lokalnim izborima 25. marta, doživeti još jedan debakl".

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović osudila je danas napad na člana te stranke Dragana Mihailovića iz Smederevske Palanke i to što neko pokušava da napadima i zastrašivanjem utiče na volju građana.

- Nisu članovi SNS vreće za udaranje, niti ćemo ćutati na najgrublje kršenje predizborne ćutnje, kad neko napadima i zastrašivanjem pokušava da utiče na volju građana dva dana uoči glasanja - napisala je Mihajlović u saopštenju.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.