ZORAN MARJANOVIĆ ĆE BITI OSLOBOĐEN?! Advokat otkrio nove detalje istrage KOJI DO SADA NISU BILI POZNATI!
Zoran može biti oslobođen, Foto: Stefan Jokić

vraćena optužnica

ZORAN MARJANOVIĆ ĆE BITI OSLOBOĐEN?! Advokat otkrio nove detalje istrage KOJI DO SADA NISU BILI POZNATI!

Gostovanje jednog od advokata koji zastupaju Marjanovića u jutarnjem programu Hepi televizije, Stefana Jokića, razotkrilo je nove detalje o istrazi ubistva

Objavljeno: 11:54h

Optužnica protiv Zorana Marjanovića vraćena je tužilaštvu na dopunu odlukom Višeg suda u Beogradu, koji je naložio da se sasluša Zoranova ćerka, koja je bila na nasipu 2. aprila 2016. u vreme kad je, kako se sumnja, on ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

Gostovanje jednog od advokata koji zastupaju Marjanovića u jutarnjem programu Hepi televizije, Stefana Jokića, razotkrilo je nove detalje o istrazi ubistva.

Tužilaštvo ima rok od tri dana da donese naredbu o dopuni istrage, avokati smatraju da bi Jana mogla da bude ključni svedok, posle čijeg svedočenja će Zoran biti pušten iz pritvor.

- Psiholozi i neouropsihijatri razgovaraće sa malom Janom, jer sa njom ne može da razgovara bilo ko. U optužnici ne piše da je mala Jana bila 10 ili 15 metara od mesta zločina, ali svakako je jedina osoba koja je bila na mestu ubistva i može umnogome da pomogne da se slučaj reši - rekao je Jokić i dodao da odbrani nisu dati svi detalji iz pretkrivičnog postupka, te da su u nemogućnosti da adektvatno delaju.

Poslušajte šta je još rekao advokat Zorana Marjanovića u ovom gostovanju:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.