UBIJEN GOKČE! Pucnjava u Amsterdamu, Goran Tasić podlegao povredama! Pronađen ZAPALJEN BMW!
Gokče je bio siva eminencija Vranja, Foto: Vranjenews

obračun

UBIJEN GOKČE! Pucnjava u Amsterdamu, Goran Tasić podlegao povredama! Pronađen ZAPALJEN BMW!

Holandski mediji javljaju da je preminuo u petak ujutru

Objavljeno: 14:55h

Goran Tasić Gokče (46), kontroverzni biznismen iz Vranja, ranjen je u pucnjavi koja se desila u Amsterdamu u Holandiji i podlegao je povredama, potvrdio je za OK Radio njegov brat Zoran.

Zoran Tasić je za ovaj vranjanski mediji rekao da je porodica dobila zvanične potvrde od policije da je Goran preminuo od zadobijenih povreda u pucnjavi. Gokče je ranjen u pucnjavi koja se u četvrtak dogodila u Amsterdamu, javljaju holandski mediji pozivajući se na policijske izvore.

Kako se navodi, reč je o obračunu u vezi sa narkoticima, piše holandski portal "Parol". Holandski mediji javljaju da je Goran Tasić preminuo u petak ujutru u bolnici i napominju da je "sa teritorije bivše Jugoslavije".

Policija još nije iznela više više detalja, ali poznato je da se pucnjava dogodila u četvrtak oko 22.15 časova po lokalnom vremenu, a Tasićev identitet je potvrđen tek u subotu.

foto: Facebook

Incident se dogodio u oblasti Piet Mondrianstrat, a Tasićevo telo je pronađeno ispred jedne kuće.

Policijski helikopter je dugo nadletao područje u potrazi za napadačem ili napadačima, ali bezuspešno.

Nekoliko ulica dalje, izgoreo je automobil marke "BMW" i vozilo je prosleđeno na veštačenje da bi se utvrdilo ukoliko postoji bilo kakva povezanost sa pucnjavom, javlja VranjeNews.

Stanari okolnih ulica su čuli pucnje u četvrtak uveče, ali kada je policija došla na lice mesta zatekli su samo teško ranjenog Tasića kako leži u besvesnom stanju, piše „Parol“

(Espreso.co.rs/OK radio/Vranje News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.