PRETUKAO OCA I BRATA PA SE ZAPALIO NA PSIHIJATRIJI: Čačanski advokat glavni akter nesvakidašnje DRAME!
Bolnica u Čačku, Foto: Kurir

ŠOK!

PRETUKAO OCA I BRATA PA SE ZAPALIO NA PSIHIJATRIJI: Čačanski advokat glavni akter nesvakidašnje DRAME!

Prema izjavi dr Biljane Kočović, portparola bolnice, advokat nije životno ugrožen, a u zavisnosti od njegovog zdravstvenog stanja znaće se dalji postupci u lečenju

Objavljeno: 14:57h

Čačanski advokat Milinko Paunović (42) zapalio se u bolničkom krevetu na odeljenju psihijatrije u čačanskoj bolnici, nakon što je doveden jer je prethodno mrtav pijan pretukao oca i brata.

Nesvakidašnja drama odigrala se u noći između srede i četvrtka, kada je policijska patrola dovela advokata nakon prijave za porodično nasilje.

- Advokat je stigao u vidno alkoholisanom stanju, bio je veoma agresivan. Na odeljenje je smešten onako kako to bolnički protokol nalaže. Međutim, ubrzo pošto je legao u krevet iz hodnika smo osetili dim. Kada smo uleteli u sobu, čovek je goreo, a zajedno sa njim i krevet - pričaju zaposleni u bolnici i dodaju da im nije jasno kako je Paunović došao do šibica koje je iskoristio da se upali.

Prema izjavi dr Biljane Kočović, portparola bolnice, advokat nije životno ugrožen, a u zavisnosti od njegovog zdravstvenog stanja znaće se dalji postupci u lečenju.

- Pacijent nije životno ugrožen, ali su opekotine zahvatile trećinu površine kože, gotovo ceo trup. Plastični hirurg će pratiti situaciju, pa ćemo u zavisnosti od razvoja toka oporavka znati dalje korake - rekla je dr Biljana Kočović.

Kako saznajemo iz istrage, drami u bolnici prethodilo je porodično nasilje. Naime, advokat Paunović je u sredu uveče došao sa službenog puta, nakon čega je otišao u kuću kod oca i brata.

- Upao je u kuću mrtav pijan i s vrata napao brata. Počeo je da ga psuje i vređa, a onda je nasrnuo na njega. Njegov otac se umešao i pozvao policiju, koja je brzo došla i odvela ga - objašnjava naš sagovornik.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.