HOROR NAD HORORIMA: Radniku u Vračevom Gaju SVINJE ODGRIZLE LICE, ŠAKE I POLNI ORGAN!
Svinje jedu ljude po Srbiji, Foto: Reuters

Jezivo

HOROR NAD HORORIMA: Radniku u Vračevom Gaju SVINJE ODGRIZLE LICE, ŠAKE I POLNI ORGAN!

Ovo je treći identičan slušaj u poslednjih 15 dana koji se desio u Srbiji

Objavljeno: 14:58h

Miodrag S. I. (61) je juče iznenada umro u svinjcu svog komšije u mestu Vračev Gaj kod Bele Crkve, a životinje su bukvalno rastrgle njegov leš! Nesrećni čovek je najverovatnije radio za nadnicu u oboru kad ga je pokosio infarkt, a izgladnele svinje su mu pojele lice, obe šake i polni organ!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, stravičan prizor je prvi zatekao vlasnik obora Stevan K. Odmah je o tome obavestio policiju, koja je obavila uviđaj.

- Više tužilaštvo je odmah naredilo da se telo preminulog prebaci na obdukciju kako bi se utvrdile okolnosti tragedije, mada sve ukazuje na to da je u pitanju prirodna smrt. Obdukcija će utvrditi kako je tačno preminuo Miodrag, ali lekari Hitne pomoći, koji su konstatovali smrt, ukazali su da se najverovatnije radi o srčanom udaru. Za sada nema naznaka da je u pitanju krivično delo - kaže za Informer sagovornik iz istrage.

On dodaje da je Miodragov leš bio unakažen do neprepoznatljivosti, jer su svinje za nekoliko sati, koliko je telo bilo pored njih, pojele celo lice nesrećnog čoveka.

- Glava je bila odrana i izujedana, a obe šake i polni organ su odgriženi. Bilo je zaista jezivo -naveo je naš izvor.

Ovo je, inače, treći identičan slušaj u poslednjih 15 dana koji se desio u Srbiji.

Najpre je 1. marta pronađen mrtav Lazar M. (25) iz Iriga u svinjcu na porodičnom imanju. Utvrđeno je da je on prethodne večeri otišao u obor da namiri životinje, gde je iznenada umro. Svinje su ga potom mrtvog ujedale sve do narednog dana, dok porodica nije našla njegov leš. Pretpostavlja se da je doživeo moždani ili srčani udar.

I Srbobrana L. (75) iz sela Višnjićevo kod Šida 5. marta su raskomadale svinje u oboru na porodičnom imanju. Srbobranov unakaženi leš u svinjcu pronašao je njegov sin i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali spasa mu nije bilo.

Svinjac je, prema rečima očevidaca, bio sav u krvi, a starac je bio izujedan svuda po telu, glavi, nogama i rukama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.