PROŠLE GODINE POSTAO JE OTAC: Za Branka Kanjevaca čiji život je okončao PROGAMER UBICA kažu da NI MRAVA NE BI ZGAZIO! (FOTO)
Branko Kanjevac, koga je ubio bivši kolega Nebojša Stojilković u Firmi Privredni savetnik za informacione tehnologije, Foto: Printscreen/facebook, Kurir, Zorana Jevtić

TUGA

PROŠLE GODINE POSTAO JE OTAC: Za Branka Kanjevaca čiji život je okončao PROGAMER UBICA kažu da NI MRAVA NE BI ZGAZIO! (FOTO)

Ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete

Objavljeno: 15:08h

Branko Kanjevac (32), šef u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kog je u ponedeljak ujutru ubio bivši zaposleni ove firme, Nebojša Stojilković (30) za sobom je ostavio jednogodišnjeg sina.

Kanjevac je hladnokrvno ubijen u ponedeljak dok je sa još nekoliko kolega sedeo u kancelariji na sastanku. Stojilković je mirno ušetao u zgradu sa pištoljem u ruci, ušao na sastanak i pucao u Kanjevca, koji mu je do pre nešto više od nedelju dana bio šef, i kolegu Marka Filipovića. Filipović se još nalazi u bolnici, a Kanjevac je preminuo na licu mesta...

Kako saznajemo, ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete...

U Jajincima, gde je Branko Kanjevac, živeo sa porodicom, juče su dolazili prijatelji i kolege da Brankovim najbližima izjave saučešće i pokušaju da im pruže reči utehe.

Majka Rada, međutim, nije imala snage za razgovor.

- Molimo vas, razumite nas. Niko nije u stanju da bilo šta kaže. Nadamo se da se to nije desilo, da je sve... Branko nije ni mrava zgazio... - plačnim glasom rekla je žena koju smo zatekli ispred kuće, a koja se predstavila kao Brankova strina.

Ubistvo u Ruzveltovoj
Ubistvo u Ruzveltovoj foto: Zorana Jevtić

Uplakana žena otvorila je vrata stana na Zvezdari, gde živi Brankov otac sa porodicom, i zamolila nas da ih "u ovom trenutku ostavimo na miru".

Krvavi pir zbog otkaza

Naime, nakon što je programer Stojilković, koji je dobio otkaz prošle nedelje, prekjuče oko podne mirno je ušetao u prostorije svoje bivše firme, obučen u crno i sa pištoljem u ruci. Uredno se javio kolegama, pa ušetao na sastanak i zapucao.

Nakon toga istrčao je iz firme i uputio se ulicom ka svojim kolima. Ljudi koji su ga sretali ulicom sa pištoljem u ruci, preplašeno su se sklanjali od ubice koji je potom ušao u svoj automobil i odvezao se do svog stana na Zvezdari u Ulici vojvode Savatija.

Ubistvo u Ruzveltovoj
Ubistvo u Ruzveltovoj foto: Zorana Jevtić

Nebojša, koji je u "Priverednom savetniku za Informacione tehnologije" radio kao programer, polio je stan benzinom, zapalio ga, a onda sebi pucao u glavu!

Motiv krvavog pira mladog programera bile su nesuglasice koje je imao sa kolegama oko zajedničkog projekta na kojem su radili, a koji je za ovu firmu bio važan. Zbog toga je mladić i dobio otkaz.

Detalji o tome kakav je projekat u pitanju i zbog čega je programeru bio toliko bitan da je pokušao da ubije više svojih kolega, za sada nije poznato.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.