PREDSTAVLJALI SE KAO DOBRI STUDENTI, A NOĆU HARALI BEOGRADOM SA SATARAMA: Ovako je pala četvoročlana tinejdž banda! (VIDEO)
Foto: Prinskrin

e, ovo je haos!

PREDSTAVLJALI SE KAO DOBRI STUDENTI, A NOĆU HARALI BEOGRADOM SA SATARAMA: Ovako je pala četvoročlana tinejdž banda! (VIDEO)

Poznavali se iz domova za nezbrinutu decu

Objavljeno:

Tinejdž bandu koja je pljačkala po Beogradu činile su dve devojke i dva mladića, koji se godinama znaju iz domova za nezbrinutu decu, i veruje se da su dugo kovali planove kako pljačkati apoteke i prodavnice.

Od početka ove godine imali su šest razbojništava. Organizatori posla navodno su bili su Petar Z. (19) i Dragoslav O. (21). Oni su bili zaduženi da nađu oružje, ali i odaberu žrtvu.

- U pljačke su vozili devojke, Ivanu M. (19) i Jelenu M. (22). Tako su momci dobijali na brzini, a devojke manje bile primetne policiji. Inspektori su im dugo bili za petama, ali su oni često menjali stanove i tako izbegavali hapšenja. Stanodavcima su se predstavljali kao studenti koji su u vezi - objašnjava izvor.

Prema nepotvrđenim informacijama, četvoročlana banda uhapšena je u subotu odmah nakon pljačke apoteke u Borskoj ulici. Prema rečima očevidaca, lopovi su se ovog puta dovezli taksijem, a iz vozila su izašli samo momci dok su ih devojke čekale. Mladići su u apoteku ušli sa satarom i pištoljem.

Dramatična akcija hapšenja tinejdž-bande! Pale i dve devojke!
Dramatična akcija hapšenja tinejdž-bande! Pale i dve devojke!foto: Prinskrin

- Nesrećna radnica im je dala sav novac iz kase, ali na osnovu opisa očevidaca i broja tablica taksi vozila policija im je lako ušla u trag. Inače, ove godine ovo im je bilo šesto razbojništvo. Ukupan plen im je bio oko 240.000 dinara koji su delili na ravne časti - dodaje izvor.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.