SESTRA JELENE MARJANOVIĆ PRIMILA JEZIVE PRETNJE: Plašim se da će neko doći i ubiti me kao nju!
Foto: Printscreen

poziv stigao U NOĆ

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ PRIMILA JEZIVE PRETNJE: Plašim se da će neko doći i ubiti me kao nju!

Ona je, inače, dobijala bizarne poruke i na Fejsbuku, i to sa Jeleninog profila samo nekoliko dana nakon što je pevačica svirepo ubijena

Objavljeno:

Sestra od strica ubijene pevačice Teodora Krsmanović obavestila je javnost da je dobila uznemirujuć poziv preko Vibera, te da je preksinoć upozorena da će proći kao Jelena Marjanović koja je stradala kod nasipa u Borči 2. aprila 2016. godine.

Glavnoosumnjičeni za taj zločin je Jelenin muž Zoran Marjanović, koji se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra 2017.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović foto: Damir Dervišagić

Zloupotrebljen FB profil

Teodora kaže da je uznemirujući poziv preko Vibera dobila u noći između subote i nedelje, prenosi Informer.

- Nepoznati muškarac me je zvao sa nepoznatog broja, delovao mi je kao da je iz inostranstva - kazala je Teodora otkrivajući da će tražiti zaštitu od policije, jer od momenta kada je primila taj poziv ne može da spava od straha.

- Živim sama sa cimerkom u Kragujevcu, gde studiram, i verujte da mi nije nimalo svejedno. Planiram sve da prijavim policiji, a do tada neću izlaziti iz kuće, jer se plašim. Od kada sam dobila tu dojavu, ne mogu da spavam, trzam se na svaki šum, plašim se da će neko doći i ubiti me kao moju Jelenu - navela je Teodora.

Ona je, inače, dobijala bizarne poruke i na Fejsbuku, i to sa Jeleninog profila samo nekoliko dana nakon što je pevačica svirepo ubijena!

Bonus video:

GRMELO IZNAD HOTELA SRBIJA: Naprednjaci vatrometom proslavili pobedu u Beogradu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.