JELENU UBIO PLAĆENIK PO NALOGU FAMILIJE? Ovaj čovek tvrdi da zna ODGOVORE!
Ubistvo Jelene Marjanović je izvršio plaćenik Zoranove familije?, Foto: Facebook

novi detalji ubistva

JELENU UBIO PLAĆENIK PO NALOGU FAMILIJE? Ovaj čovek tvrdi da zna ODGOVORE!

Robert Kajsler tvrdi da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016. maltene na pragu majčine kuće!

Objavljeno:

Ubistvo Jelene Marjanović izvršio je plaćenik, kojeg je našao blizak prijatelj Zorana Marjanovića, kaže parapsiholog.

- On je 1. aprila 2016. uveče, po instrukcijama jednog člana Zoranove familije, sačekao pevačicu pored kuće njene majke i tukao je sa Zoranovim rođakom i prijateljom - posrednikom u ubistvu, dok nije izgubila svest. Gnusni čin dovršen je u kući jednog od aktera zločina, a telo je bačeno u kanal u Borči, po unapred utvrđenom planu!

Ovo ekskluzivno za "Alo!" otkriva parapsiholog Robert Kajsler sa Floride, koji je na molbu porodice Krsmanović, familije Jeleninog oca, stupio u kontakt sa njenom rodbinom, svedocima, kao i ljudima koji su istraživali slučaj i prihvatio da pomogne u rešavanju misterioznog zločina.

Robert Kajsler tvrdi da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016. maltene na pragu majčine kuće!

- Jelena je 1. aprila definitivno odlučila da napusti Zorana i da sa sobom povede ćerku. Spakovala je svoje i Janine stvari i obavila osnovne obaveze oko ćerke i majke. Te večeri je sa Zoranom otišla kod majke. Tamo je izbila velika svađa između Jelene, Zorana i Zorice Krsmanović. Zoran se fizički obračunao s Jelenom. Njena majka je bila svedok, ali je krivila Jelenu! - kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

- Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika - Zoranovim prijateljem - posrednikom u ubistvu i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja, koji je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su pomagali u tome! (sva imena su poznata redakciji). Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je parapsiholog.

Majka klela Jelenu zbog razvoda

Poslednjih mesec dana uoči Jeleninog ubistva situacija u porodici Marjanović je, prema rečima Roberta Kajslera, bila sve gora. - Jelena je u svakoj svađi pretila da će zvati policiju, da će se razvesti i uzeti Janu. Marjanovići ni pod razno nisu želeli podelu imovine, niti da izgube Janu. Za njih je razvod sramota, jer ne podnose životne poraze. Zoranova prva supruga je dobila razvod jer je pristala na sve uslove oko Zoranovog sina. Za nju je bio spas što nije ništa ulagala u njihovu kuću. Jelenina majka je uvek davala podršku Marjanovićima, dok je rođenu ćerku klela i govorila joj da se smiri - tvrdi parapsiholog, koji je u kontaktu sa Jeleninim tetkama po ocu.

On navodi da su nalogodavac i akteri ubistva unapred znali da je kanal određen kao najpogodnije mesto za bacanje leša.

Ubistvo Jelene Marjanović je izvršio plaćenik Zoranove familije?
Ubistvo Jelene Marjanović je izvršio plaćenik Zoranove familije? foto: Dragan Kadić

Ubica pobegao iz Srbije

Kajsler kaže da je ubica posle ubistva napustio Srbiju. - To je muškarac srednjih godina, smeđe, ravne kose, malo je buckast. Ubica je iz Srbije, ali nije bio na nasipu kad su tražili Jelenu niti na sahrani. Ubica se ponaša smireno, jer smatra "da je tako moralo da bude". Nema preteran strah, oseća se nekako bezbedno. Dobija redovne prihode od nalogodavaca i smatra da i njima nije u interesu da ispričaju istinu. U braku je, ima dete i prati natpise u medijima o ubistvu Jelene - tvrdi parapsiholog.

- Kada su se rešili tela, vratili su se na mesto zločina i nastavili da čiste tragove. Ubistvo je isplanirano sa više udarca i povreda po glavi i telu, jer su želeli da prikažu da je neki manijak pokušao da siluje i ubije Jelenu na kanalu ili da je kidnapovana. Tek sledećeg dana rekli su da je trčala da bi centar pažnje bio kanal u Borči. Dogovor je bio da za sledeći dan imaju alibi da je Jelena živa i da, navodno, ide na trčanje sa suprugom i ćerkom - navodi naš sagovornik, koji se uključio u slučaj na zahtev porodice Krsmanović.

Informacije koje je Kajsler dobio od Jelenine rodbine ukazuju da su svi znali da ona ima problema u braku, ali i da joj rođena majka nije naklonjena!

- Jelenina tetka Miroslava Ilić, rođak Predrag Pavlović Peđa i tetka Ljubica Marković su 31. marta 2016. zvali Jelenu da se vide u kući njene majke. Tog dana je tetka Miroslava bila kod lekara u Beogradui svi su svratili da vide Jelenu. Nakon Peđinog poziva, Jelena je rekla da će doći za sat vremena, jer radi nešto u studiju sa Zoranom, ali je slagala! Rođaci su je čekali više od dva sata i otišli su kući. Tog dana je Zorica izašla iz bolnice, ali Jelena nije imala želju da je vidi. Niko od Jelenine rodbine o tom događaju nije dao izjavu policiji - otkriva Kajsler i dodaje da Zoran, navodno, zna celu istinu.

- On je svojima najbližima prodao priču da se posvađao sa Jelenom, da je ona pobegla od kuće, pretila samoubistvom i da je pominjala kanal. Govorio je da je on i ukućani traže svuda, ali da ne mogu da je pronađu... Tako su svi dali lažnu izjavu policiji da su Jelenu videli živu u subotu. Tašti je rekao da je Jelena zaboravila svoj telefon kod kuće, da je on poneo samo njen mobilni i da slobodno može da ga zove. Dok su svi mislili da je u toku potraga za Jelenom, akteri ubistva su uklanjali dokaze - tvrdi naš sagovornik i poručuje da zna gde i dalje mogu da se nađu tragovi Jelenine krvi.

“Naši ljudi na Floridi prate slučaj”

Robert Kajsler, koji po majci vodi poreklo iz Srbije, kaže da u Americi radi za policiju na razrešavanju ubistava, kidnapovanja i nestalih osoba.

- Tačnost u struci parapsihologije je od 87 do 93 odsto. U Americi imam svoju firmu i rehabilitacioni centar. Za 20 godina rada sam imao oko 1.300 klijenata, samo sa prostora bivše Jugoslavije, koji sada žive u inostranstvu. Na Floridi ima oko 100.000 naših ljudi, a 90 odsto njih je čulo za ubistvo Jelene Marjanović i prati njen slučaj - kaže Kajsler.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.