Carinik napipao LJUDSKU GLAVU U KESI ZA SMEĆE! Horor na srpskom graničnom prelazu!
Migranti pokušali da pređu granicu umotani u kesama za smeće, Foto: Uprava carine

UŽAS

Carinik napipao LJUDSKU GLAVU U KESI ZA SMEĆE! Horor na srpskom graničnom prelazu!

Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese našao ono čemu se nije nadao

Objavljeno:

Carinici su u saradnji sa policijom danas na izlazu graničnog prelaza Srpska Crnja, sprečili dvojicu migranata da ilegalno pređu granicu. Migranti su, kako se navodi u saopštenju Uprava carina, bili skriveni u kesama za smeće.

Ovaj neobičan slučaj otkriven je kada je na red za carinsku kontrolu stigao kamion užičkih registarskih oznaka koji je prevozio brik ambalažu iz Gornjeg Milanovca ka Rusiji. Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese za smeće napipao ljudsku glavu.

Službenik je ubrzo konstatovao da se u tovaru nalazi još jedan migrant, ovoga puta samo prekriven kesom za smeće.

Ovi "slepi putnici" iz Pakistana prvi su koji su došli na dosad u praksi nezabeleženu ideju kako da se neopaženo prebace preko granice.

U razgovoru sa vozačem službenici su saznali da je imao problem sa plombom, koja je potom pregledana, te je konstatovano da je kod zadnjeg dela prikolice sajla bila presečena, pa zalepljena.

Bonus video KLINCI SA SATARAMA HARALI BEOGRADOM: Pogledajte dramatičnu akciju hapšenja tinejdž-bande! Pale i dve devojke!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.