Crnogorci oteli Srbina, pa ga tukli i potapali u Morači! KADA ČUJETE RAZLOG, NAJEŽIĆETE SE!
Foto: Shuterstock

UŽAS!

Crnogorci oteli Srbina, pa ga tukli i potapali u Morači! KADA ČUJETE RAZLOG, NAJEŽIĆETE SE!

I.Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Ova lica su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I.Dž. i naterala ga da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mesta na kojem stanuje i pustili ga da ide.

Objavljeno:

Podgorička policija uhapsila je M.I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri nepoznate osobe oteo i mučio državljanina Srbije I.Dž. (38), preneo je portal

Osumnjičeni su naterali državljanina Srbije da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do Bioče, gde su ga tukli i potapali u Moraču i pokušavali da ga nateraju da prizna da je ukrao dve bušilice.

Kako se navodi, radi se o dve Hilti bušilice koje su ukradene iz stana M.I. a u kojem je prethodno otac I.Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.

"I.Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Ova lica su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I.Dž. i naterala ga da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mesta na kojem stanuje i pustili ga da ide", navela je policija u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.