MOJU ANU NIJE UBIO ARKAN! Ratko Mladić je tvrdio OVO O SMRTI NJEGOVE ĆERKE!
Foto: Kurir

šok!

MOJU ANU NIJE UBIO ARKAN! Ratko Mladić je tvrdio OVO O SMRTI NJEGOVE ĆERKE!

Haški optuženik i general VRS tvrdi da odgovornost za smrt njegove ćerke ide sa srpske strane, a ne muslimanske

Objavljeno: 01:34h

Ratko Mladić, bivši komandant Vojske RS, siguran je da je 1994. njegovu ćerku Anu (24) ubio neko „sa srpske strane“, ali da to nije nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan, kako se nedavno pisalo! To za Kurir otkriva generalov sin Darko Mladić.

- Ono što se skoro pisalo, uključujući i to da je Arkan bio umešan, nije tačno. Sad kad smo baš pričali o tome, rekao je da nije Arkan umešan u to. Nije Arkan sigurno. To mogu da vam kažem. On smatra da je to došlo sa srpske strane. To što su pričali da je Srebrenica njegova osveta lična zbog toga - nije tačno. On za to nikada nije ni smatrao odgovornim nikoga drugog osim nekoga sa srpske strane - navodi Darko Mladić.

Podsetimo, Ratko Mladić trenutno piše memoare, a jedan deo tih spisa biće posvećen i njegovoj ćerki, koja se, prema zvaničnoj verziji, ubila 24. marta 1994. Međutim, Mladić će sada izneti svoja saznanja koja potkrepljuju tezu da je ona zapravo ubijena.

Inače, Darko Mladić je juče kazao i da su u Hagu krili da je njegov otac imao infarkt! On tvrdi da je lekar Tribunala Pol Falke pokušao da opstruira rad lekarskih stručnjaka iz Srbije koji su nedavno u haškom pritvoru posetili Ratka Mladića.

foto: Zorana Jevtić

- Nije im bilo dozvoljeno da ponesu opremu iz Beograda, pa je naš lekar imao na raspolaganju samo stetoskop i aparat za merenje pritiska. Saznali smo da su krili EKG rezultate. Falke je prelepljivao nalaze, tamo gde EKG pokaže infarkt, on stavi nalepnicu i napiše ime i prezime i datum - naveo je Mladićev sin.

BONUS VIDEO:

Đorđo Žujović, Espreso tviter

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.