SA JELENINOG PROFILA 9 DANA POSLE UBISTVA NEKO JE SLAO MORBIDNE PORUKE: Kada je sestra pitala ko je to, USLEDIO JE ŠOK!
Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović Krsmanović nakon ubistva pevačice, dobijala je poruke sa Jeleninom Fejsbuk profila, Foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

NOVA MISTERIJA

SA JELENINOG PROFILA 9 DANA POSLE UBISTVA NEKO JE SLAO MORBIDNE PORUKE: Kada je sestra pitala ko je to, USLEDIO JE ŠOK!

Teodora i dalje ne može da veruje da je neko u tim trenucima velikog bola, kroz koji je cela porodica prolazila, dao sebi za pravo da se na ovako morbidan način poigrava sa njenim osećanjima

Objavljeno:

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović Krsmanović, za Kurir je ispričala kako je nakon ubistva pevačice, dobijala poruke sa Jeleninom Fejsbuk profila.

"Prvu poruku sam dobila samo nekoliko dana nakon sahrane, i kada sam pitala ko piše, samo je stigla poruka "pa znaš". Sledeća poruka je stigla u maju sa pitanjem šta radim", kaže Teodora, koja je i skoro dve godine nakon ubistva Jelene Marjanović i dalje u čudu i šokirana jer ne zna ko joj je pisao.

Sestra ubijene pevačice dobijala je na Fejsbuku poruke sa Jeleninog profila
Sestra ubijene pevačice dobijala je na Fejsbuku poruke sa Jeleninog profila foto: KURIR

Ona dodaje da je prepisku još 2016. prosledila državnim organima, i da do dana današnjeg nije saznala ko stoji iza ovih užasnih poruka.

"To je uradio neko ko je imao njenu šifru, neko ko je znao šta se dešava u njenom životu. Ja sam njom nisam tako često ni komunicirala na Fejsbuku, sigurna sam da je u tim njenim porukama bilo još Krsmanovića, ne znam zašto je baš meni poslata", zgrožena je Teodora.

Kako dodaje, i dalje ne može da veruje da je neko u tim trenucima velikog bola, kroz koji je cela porodica prolazila, dao sebi za pravo da se na ovako morbidan način poigrava sa njenim osećanjima.

Tedora Krsmanović, nakon ubistav sestre Jelene, dobijala je poruke sa Jeleninog Fejsbuk profila
Tedora Krsmanović, nakon ubistav sestre Jelene, dobijala je poruke sa Jeleninog Fejsbuk profila foto: Printscreen/You tube

Na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa porodicom Marjanović, Teodora kaže da više nisu toliko, i da jedino kada dođe u Beograd, čuje se sa njima zbog Jane.

"Nisam baš dugo bila u Beogradu, pa se nisam ni čula sa njima. Znam da je Jana redovno ide u vrtić i da su joj preporučili da bude što više sa decom", kaže za Kurir Teodora.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.