ŠOKANTAN PREOKRET - IPAK NIJE KRIV ZA JELENINO UBISTVO?!? Snimci s kuće oslobađaju Zorana?
Zoran je glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge, Foto: Dragan Kadić

ubistvo VEKA

ŠOKANTAN PREOKRET - IPAK NIJE KRIV ZA JELENINO UBISTVO?!? Snimci s kuće oslobađaju Zorana?

Stigao je odgovor njegove odbrane na optužnicu

Objavljeno:

Veljko Delibašić, branilac Zorana Marjanovića, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu „GrandaJelenu Marjanović, podneo je odgovor na optužnicu koje je pre desetak dana sudu dostavilo Više javno tužilaštvo.

- U odgovoru na optužnicu tražio sam da sud natera tužilaštvo da obelodani dokaze koje krije, pre svega snimak kamere koja pokriva nasip i koji isključuje svaku sumnju da je Zoran Marjanović ubio Jelenu Marjanović. Osporio sam i sve ostalo navedeno u optužnici - potvrdio je za Kurir Delibašić.

Reč je o spornom snimku koji nije dostavljen odbrani, a koji je zabeležila sigurnosna kamera na kući porodice Jahović, koja se nalazi u blizini nasipa.

Ovaj snimak s kamere koja je navodno bila usmerena ka nasipu policija je otkrila dvadesetak dana posle zločina. Hard-disk je odnet na analizu, a odbrana tvrdi da bi taj snimak mogao da oslobodi Zorana optužbi zbog kojih mu preti 40 godina zatvora.

- Branioci, kao i sam okrivljeni imaju pravo da u roku od osam dana daju odgovor na optužnicu, u kom iznose svoje argumente i ono što smatraju da tokom istrage koju vodi tužilaštvo nije dobro urađeno. O tim prigovorima odlučuje sud, koji može da ih usvoji i odbaci optužnicu ili vrati tužilaštvu predmet na dopunu istrage, ali isto tako može i da potvrdi optužnicu - kaže sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.