OKONČANA DRAMA KOD ĆUPRIJE: Vozač koji je visio iz kabine kamiona spašen, imao je neverovatnu sreću! (VIDEO)
Šleper je probio zaštitnu ogradu, Foto: RTS printscreen

led na putevima

OKONČANA DRAMA KOD ĆUPRIJE: Vozač koji je visio iz kabine kamiona spašen, imao je neverovatnu sreću! (VIDEO)

Saobraćaj na ovoj deonici je u zastoju i formirala se kolona vozila duga više od 15 kilometara.

Objavljeno: 11:14h

Kamion koji je srušio ogradu mosta na autoputu Beograd - Niš uspešno je izvučen, a vozač koji je bio zaglvaljen u kabini je spašen.

Saobraćaj na ovoj deonici je bio u zastoju i formirala se kolona vozila duga više od 15 kilometara.

Kako se saznaje sa lica mesta, vozač je iz preventivnih razloga prevezen u bolnicu u Ćupriji jer je promrzao, još uvek je u stanju šoka jer je doslovno imao neverovatnu sreću da preživi.

Naime, do nesreće je došlo oko sedam sati jutros. Prema nezvaničnim informacijama vozač je zaspao za volanom i zato je sleteo sa puta i probio ogradu na mostu.

Kamion je paraćinskih registarskih oznaka. Kabina kamiona i deo kamiona vise iznad Velike Morave, a vozač je satima bio zarobljen u kabini.

Prikolica vozila bila je poprečena, tako da je intervenisala i šlep služba. Saobraćaj ka Beogradu sada je prohodan u levoj traci za putnička vozila, dok se kolona vozila duga više od 15 kilometara lagano kreće.

U nesreći nema povređenih niti poginulih, na licu mesta su ekipe policije, hitne pomoći, vatrogasaca i okončana je spasilačka akcija izvlačenja i spasavanja vozača.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" je saopštilo da na tom mestu prolaze samo putnička vozila, i to levom saobraćajnom trakom.

"Putevi Srbije" savetuju vozačima da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko ipak moraju, da za vozila imaju adekvatnu zimsku opremu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.