Iza sebe ostavili bebu od 6 meseci i dete (3): Muž (31) i žena (27) krenuli za Beograd kod lekara, pa oboje poginuli!
Foto: Printscreen / RTV Novi Pazar

velika tragedija

Iza sebe ostavili bebu od 6 meseci i dete (3): Muž (31) i žena (27) krenuli za Beograd kod lekara, pa oboje poginuli!

došlo je do sudara između putničkog vozila marke BMW i autobusa, a sve troje poginulih, 2 muškarca i 1 žena, bili su u putničkom vozilu.

Objavljeno: 16:04h

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Novi Pazar- Raška poginule su tri osobe.

Po prvim neproverenim informacijama, došlo je do sudara između putničkog vozila marke BMW i autobusa, a sve troje poginulih, 2 muškarca i 1 žena, bili su u putničkom vozilu. Autobus se kretao iz pravca Raške ka Novom Pazaru, a BMW iz Novog Pazara ka Raškoj. Posle sudara autobus se zaustavio u granju pored puta. Na kolovozu je u trenutku udesa bila strahovita poledica.

U autobusu je 3 povređena, a u novopazarsku bolnicu je primljena jedna žena, urađena je dijagnostika i konstatovane su lakše povrede.

Lice mesta nesreće
Lice mesta nesreće foto: Printscreen / RTV Novi Pazar

U Hitnoj službi potvrdili su da su nastradali žena i dvojica muškaraca. U pitanjuje je bračni par, muškarac star 32 godine i supruga 27 godina, i još jedan muškarac star takođe 32 godine.

Kako se saznaje, bračni par je krenuo u Beograd na pregled, a kod kuće su ostavili dvoje male dece, bebu od šest meseci i dete staro 3 godine. Policija je na licu mesta u ženskoj torbi pronašla pelene, pa se pretpostavilo da je i dete bilo u vozilu, ali se ispostavilo da nije, prenosi RTV Novi Pazar.

U ovom delu Srbije jutros je poledica i snažna vejavica otežala saobraćaj, a vozačima se savetuje maksimalan oprez i obavezna zimska oprema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.