POVREĐENO ČETVORO, MEĐU NJIMA I DETE: Desio se stravičan sudar KOD NIŠA
Stravičan sudar kod Niša, Foto: Dragana Udovičić/Kurir

stravičan sudar!

POVREĐENO ČETVORO, MEĐU NJIMA I DETE: Desio se stravičan sudar KOD NIŠA

Saša Milutinović, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći je saopštio da su intervenisala dva medicinska tima

Objavljeno: 15:03h

Četiri osobe od kojih jedna teško, povređene su danas oko 14.10 sati u saobraćajnoj nezgodi u selu Gornja Toponica u ulici Stevana Sinđelića u visini broja 40.

Do nezgode je došlo kada je četrdesetčetvorogodišnji Nišlija upravljajući “opel vektrom” idući iz pravca Aleksinca izgubio kontrolu nad automobilom i direktno se sudario sa “reno meganom” niških registarskih tablica koji mu je dolazio u susret.

Stravičan sudar kod Niša
Stravičan sudar kod Niša foto: Dragana Udovičić/Kurir

Od siline udarca leva strana “opela” je potpuno smrskana, a vozač je ostao zarobljen u gomili zgužvanog metala zbog čega je Hitna pomoć zatražila asistenciju vatrogasaca. Oni su isekli karoseriju automobila i izvukli povređenog čoveka a Hitna pomoć ga je prebacila do Kliničkog centra.

Saša Milutinović, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći je saopštio da su intervenisala dva medicinska tima.

Stravičan sudar kod Niša
Stravičan sudar kod Niša foto: Dragana Udovičić/Kurir

"Obavešteni smo da su u udesu učestvovala dva vozila te da su povređene četiri osobe pa smo u Gornju Toponicu poslali dve ekipe. Najteže je povređen vozač “opela”, on i još dve osobe koje su se nalazile u drugom vozilu prebačene su do Urgentnog centra a treća, s obzirom da se radi o detetu, zbrinuta je na Dečjoj hirurgiji", kazao je Milutinović.

Kako saznajemo, u “reno meganu” su se nalazili mladić koji je upravljao autom, njegova devojka i njena sestra. Oni se nalaze u Kliničkom centru na dijagnostici, i prema prvim informacijama imaju lakše povrede.

Stravičan sudar kod Niša
Stravičan sudar kod Niša foto: Dragana Udovičić/Kurir

O nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, u toku je policijski uviđaj koji treba da utvrdi kako je došlo do udesa. Prema nezvaničnim informacijama, koji su potvrdili i očevici, vozaču “opela” je pozlilo zbog čega je prešao na levu stranu kolovoza.

Policijski uviđaj je i dalje u toku a saobraćaj se na ovoj deonici odvija nesmetano.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.