SIN DOZIVAO MRTVOG TATU: Miroslav najavio da će sa detetom u LEPŠI SVET
Novi detalji užasa, Foto: Pixabay

novi detalji užasa

SIN DOZIVAO MRTVOG TATU: Miroslav najavio da će sa detetom u LEPŠI SVET

Miroslav Mitić podlegao povredama posle sudara koji je namerno izazvao

Objavljeno: 15:03h

Sunovrat porodice Miroslava Mitića (33), koji je u sredu, tokom policijske potere, namerno izazvao saobraćajnu nesreću tako što se automobilom, u kojem je bio i njegov sin, zakucao u vozilo iz suprotnog smera, počeo je pre devet godina dvostrukim ubistvom u kući u kojoj je ovaj muškarac odrastao.

Tada je, u leskovačkom naselju Bobište, bivši muž Miroslavljeve žene ubio njegovog očuha i dedu. Meštani Bobišta pričaju da Miroslav ovu tragediju nikada nije preboleo i time objašnjavaju njegovu najavu da će sebi i sedmogodišnjem detetu presuditi baš na tom mestu.

Mitići su važili za imućnu, vrednu i skladnu porodicu, ali su problemi počeli Miroslavljevom ženidbom bivšom suprugom čoveka koji je u januaru 2009. godine upao u njihovu kuću sa namerom da presudi novopečenim mladencima.

Oni su se spasli, ali tu sreću nisu imali Miroslavljev očuh Jovan i njegov otac Bogosav, koji su Miroslavu još za života ostavili svu imovinu. Ubrzo nakon ove tragedije preminula je i Bogoslavljeva supruga, pa se Miroslav sa ženom i majkom preselio u kuću na selu, dok je porodični dom u Bobištu prodao.

- Prvo je prodao staru, pa onda i novu kuću. Od toga su živeli u selu njegove majke, koja je u međuvremenu, kako smo čuli, umrla. Pričalo se da se Miroslav bavi i sumnjivim poslovima. Sve ređe smo ga viđali. Nakon što je iz sela otišao u Niš, supruga ga je napustila. Sam je čuvao dete i brinuo da mu ništa ne fali. Zato se svi čude otkud mu pomisao da mu naudi, jer je prema dečaku uvek bio brižan i nežan - priča jedan od Miroslavljevih komšija.

Miroslav je u sredu uveče kontaktirao sa niškom policijom i najavio da će u mestu u kojem je odrastao presuditi sebi i svom sinu.

On je, navodno, rekao da će sa detetom otići u drugi, mnogo lepši, svet. Do Leskovca je stigao ukradenim automobilom. Na ulazu u grad policajci su pokušali da ga zaustave, ali u tome nisu uspeli. Miroslav je dodao gas i nastavio u pravcu Grdelice. Tokom policijske potere on je, kod sela Grabovnica, iznenada prešao u levu saobraćajnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smera.

Od posledica zadobijenih povreda preminuo je u leskovačkoj Opštoj bolnici. Njegov sin je, srećom, prošao sa ogrebotinama, a lakše povrede zadobio je i vozač automobila u koji se Miroslav zakucao.

Komšije iz Bobišta kažu da je bio brižan otac

Leskovački Centar za socijalni rad je sedmogodišnjeg dečaka smestio u hraniteljsku porodicu. Posle nezgode koju je neverovatnom srećom preživeo, mališan je uporno dozivao oca, koji je, posle dvočasovne borbe za život, podlegao teškom krvarenju iz butne arterije i povredama unutrašnjih organa.

STRAHOVAO ZA DETE

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Miroslava je niška policija tražila kako bi ga saslušala povodom krađe tri kilometra zaštitne ograde sa auto-puta u izgradnji Niš - Dimitrovgrad. Pretpostavlja se da se Miroslav uplašio mogućih posledica po dete ukoliko bi otišao u zatvor i da se zbog toga odlučio na bezuman čin da presudi sebi i sinu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.