Zoran je POMAGAO, a mozak zločina je njegov otac Vladimir! Šešeljeve tvrdnje ostavile Srbiju u šoku!
Mislim da je Zoran samo pomagač, na šta ukazuju i pronađeni dokazi do kojih je došlo tužilaštvo tokom istrage, kaže Šešelj, Foto: Fonet, Dragan Kadić

moguće je da je zoran samo saučesnik!

Zoran je POMAGAO, a mozak zločina je njegov otac Vladimir! Šešeljeve tvrdnje ostavile Srbiju u šoku!

Marjanović će priznati sve o ubistvu supruge Jelene kad shvati da mu preti 40 godina robije. Moguće je i da on nije neposredni ubica, već saučesnik, kaže Vojislav Šešelj

Objavljeno: 15:04h

Lider radikala kaže da je na osnovu svog višedecenijskog iskustva u radu s ljudima od početka procenio Zorana kao "slabu ličnost, koja nije sposobna da samostalno počini hladnokrvno ubistvo".

- Gotovo sam siguran da Zoran Marjanović nije jedini koji je učestvovao u ubistvu svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. kod nasipa u Borči! Moguće je i da on čak nije neposredni ubica, već samo saučesnik. Tipujem da je to neko iz njegovog najbližeg okruženja, iz porodice. Ubeđen sam da će Zoran ispričati sve što zna kad shvati da mu preti 40 godina robije - istakao je Vojislav Šešelj.

- Mislim da je on samo pomagač, na šta ukazuju i pronađeni dokazi do kojih je došlo tužilaštvo tokom istrage. Za tu ulogu je, verujem, sposoban. Ali mi se sve čini da je "mozak" zločina otac Vladimir, koji je od svih njih u porodici psihički najjača ličnost. Rekao bih da je on definitivno u stanju da sve to izvede, a da je Zoran tu bio samo instrument, sredstvo - rekao je Šešelj za Informer.

Ubeđen da iza svega stoji Jelenin svekar
Ubeđen da iza svega stoji Jelenin svekar foto: Filip Plavčić

On smatra i da je, na osnovu detalja iz optužnice koji su procureli u javnost, vrlo malo dokaza koji neposredno terete Marjanovića.

- Koliko sam mogao da pročitam, Zoranovi DNK tragovi pronađeni su na nekim delovima Jelenine odeće, ali je to vrlo nepouzdan dokaz. Osim toga, tu su i tragovi blata i zemlje sa njegovih pantalona koji se podudaraju sa blatom nađenim na mestu zločina. To ga dovodi u vezu sa mestom zločina, međutim, ne dokazuje nužno i da je ubica!

Šešelj je, zbog svega toga, ubeđen da će Zoran vrlo brzo pući i otkriti ko je sve i na koji način učestvovao u, kako je rekao, skoro pa savršenom zločinu. Kao glavni argument za sumnju da je Vladimir pravi idejni kreator, možda čak i egzekutor, Šešelj navodi njegovo previše samouvereno držanje od prvog dana zločina.

- Vrlo je zanimljivo i to što je Vladimir prvi put progovorio o motivu Jeleninog ubistva kada mu je sin uhapšen 15. septembra 2017. i tada pomenuo da je ona imala ljubavnika, nekog moćnog tajkuna. Tako nešto se nije spominjalo ranije i zato je naročito sumnjivo šta je on time hteo da kaže - objašnjava vođa SRS.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.