UBICA JE LOVIO JELENU! OVAKO JE TEKAO KRVAVI ZLOČIN: Presreo je i udario u lice, strgao trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!
Ubica je presreo nesrećnu ženu, Foto: Facebook

UBISTVO PEVAČICE IZ BORČE

UBICA JE LOVIO JELENU! OVAKO JE TEKAO KRVAVI ZLOČIN: Presreo je i udario u lice, strgao trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!

Zbog ovog ubistva, 15. septembra prošle godine uhapšen je Jelenin muž Zoran Marjanović

Objavljeno: 14:50h

Zvezdu "Granda" Jelenu Marjanović (33) ubica je 2. aprila 2016. presreo na nasipu u Borči i prvo je jako udario u lice. Nesrećna žena je u agoniji potom pokušala da pobegne, ali krvnik ju je sustigao između nasipa i kanala, strgao joj gornji deo trenerke, a zatim joj smrskao glavu sa više udaraca oštrom šipkom ili keserom.

Ubica je potom Jelenino telo bacio u kanal, a gornji deo njene trenerke i patike sakrio u šipražje na obali kako bi prikrio zločin!

Telo Jelene Krsmanović nakon što je izvučeno iz kanala
Telo Jelene Krsmanović nakon što je izvučeno iz kanala foto: Zorana Jevtić

Muž u pritvoru

Zbog ovog ubistva, 15. septembra prošle godine uhapšen je Jelenin muž Zoran Marjanović, koji se od tada nalazi u pritvoru. Tužilaštvo, kako smo objavili, završava pisanje optužnice protiv njega za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.

Vukao je do kanala

Ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopala

- Ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopalaa je džogirala po nasipu, dok su je muž Zoran i ćerka Jana čekali na početku nasipa. Kako stoji u naredbi za sprovođenje istrage, Zoran je u jednom trenutku ostavio ćerku i otrčao u susret Jeleni.

Ziran Marjanović je u pritvoru od 16. septembra prošle godine
Ziran Marjanović je u pritvoru od 16. septembra prošle godine foto: Dragan Kadić

- Jelena je u tom trenutku sišla sa nasipa na zaravan, prema kanalu. Tu ju je presreo ubica i najpre je jako udario u lice. Ona je krenula da beži, ali on ju je sustigao, uhvatio za gornji deo trenerke i strgao je s nje. To dokazuje činjenica da je njena plava trenerka, koja je pronađena posle ubistva, imala rukave izvučene na unutrašnju stranu - objašnjava izvor blizak istrazi.

Na trenerci je, kaže on, pronađeno malo tragova Jelenine krvi, koji su tamo dospeli posle prvog udarca u lice.

- Nakon što je sustigao Jelenu, ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopala. Kad ju je dovukao do ivice kanala, ubica joj je smrskao lobanju nekom oštrom šipkom ili keserom i ubacio je u kanal. Jelena je tad još davala znake života, što je utvrđeno i obdukcijom, jer je u dušniku pronađeno malo trave iz vode u kanalu. Ubica je potom zagazio u kanal, dokrajčio Jelenu i pobegao... - tvrdi naš sagovornik.

Krvnik je, prema rezultatima istrage, brižljivo planirao zločin i trudio se da što više oteža istragu i zametne tragove.

- Nakon zločina ubica je uzeo Jelenine patike i gornji deo trenerke, a zatim je opet zagazio u kanal i bacio ih u gusto šipražje da prolaznici ne bi primetili njene stvari - navodi naš sagovornik.

Ćerka ga čekala

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da se osumnjičeni Zoran Marjanović nakon zločina vratio okolnim putem do početka nasipa, gde ga je čekala ćerka Jana. Zločin se, kako se navodi u ovom dokumentu, dogodio u periodu između 16.49 i 17.30, a trajao je ukupno oko 10 minuta. Zoran je potom počeo da zove rođake i prijatelje, govoreći im da je Jelena nestala, piše Informer.

Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je tek narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu pored nasipa u Borči.

Mladen Mijatović u novoj knjizi otkriva šokantne detalje iz istrage

Poznati novinar TV Pink Mladen Mijatović završava pisanje knjige o ubistvu Jelene Marjanović, u kojoj će otkriti detalje iz istrage koji su bili strogo čuvana tajna policije i tužilaštva i koji do sada nikad nisu bili objavljeni u medijima.

- Radni naziv knjige je "Ko je ubio Jelenu Marjanović?". Počeo sam pre 3,5 meseca da pišem o misterioznom događaju koji kontinuirano pratim skoro dve godine. Ovih dana završavam poslednje strane svog prvog romana, a zatim, u dogovoru sa izdavačem, sledi priprema za štampu, štampa i ostale neophodne radnje. Ne opterećujem se terminom kada će knjiga da se pojavi u prodaji. U pitanju je roman, a stil je dnevnički.

- Neće biti u formi klasične novinarske priče, koju redovno radim, mada će biti ekskluzivnih činjenica i fotografija. Čitaocima ću iz svog ugla, na osnovu ličnih saznanja, predstaviti šta se dogodilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče, kao i događaje koji su usledili. Roman je zasnovan na istinitom događaju, ali su određeni likovi izmišljeni. Knjiga umnogome opisuje život novinara i reportera koji prate "crnu hroniku". Knjiga je napisana tako da ne utiče na rad istražnih organa - naveo je Mijatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.