DOK SU JE VADILI IZ PUNTA DOZIVALA JE MRTVOG KOLEGU: Jezivi detalji saobraćajke kod Kruševca! (FOTO) (VIDEO)

imala je sreću u nesreći

DOK SU JE VADILI IZ PUNTA DOZIVALA JE MRTVOG KOLEGU: Jezivi detalji saobraćajke kod Kruševca! (FOTO) (VIDEO)

Vatrogasci su tek nakon sečenja karoserije na “fijatu” uspeli da dođu do žrtava, a jedinu putnicu koja je preživela, spasilo je to što je u trenutku udesa bila na zadnjem sedištu auta i što je ispala iz njega
Objavljeno: 09:24h

Velika tragedija kod Kruševca koja se desila u subotu, kada je "fijat punto" beogradske registracije direktno naleteo na teretno vozilo u suprotnoj traci dok je pokušavao da pretekne vozilo iz Kruševca, odnela je tri života.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KRUŠEVCA: Punto se zakucao u šleper, troje poginulo! (VIDEO) Poginuli su putnici iz automobila Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milosavljević (45), a teško je povređena Jelena Ilić (34) – svi zaposleni u Bezbednosno-informativnoj ageniciji (BIA), koji su u privatnoj režiji krenuli na “Župsku berbu”, manifestaciju u Aleksandrovcu.
- Pokušao sam da izbegnem direktan sudar, ali kao da su se nekako podvukli pod kamion – kaže za “Novosti” S. T. iz Prijepolja, vozač kamiona, još uvek u ozbiljnom šoku posle stravične nesreće. Vozaču kamiona je uzet uzorak krvi rade analize, a srećom prošao je samo sa lakšim povredama. – Kamion se donekle i zaglavio u bočnu bankinu, skrenuo je udesno, a iza teretnjaka u kome je bila smeštena drvna građa – pelet ostalo je na desetine metara slomljene ili ulubljene zaštitne ograde – komentarisali su očevici. Kako su rekli, prizor je bio jeziv, smrskani delovi automobila su bili svuda po putu. EKSKLUZIVNO: Ovo su imena radnika BIA koji su danas nastradali kod Kruševca! (FOTO) Vatrogasci su tek nakon sečenja karoserije na “fijatu” uspeli da dođu do žrtava, a jedinu putnicu koja je preživela, spasilo je to što je u trenutku udesa bila na zadnjem sedištu auta i što je ispala iz njega.

U nesreći je zadobila povrede glave, karlice i grudnog koša i odmah je otpremljena na lečenje u Beograd.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.