BORBA ZA MALU JANU: Oni traže starateljstvo nad ćerkom Jelene Marjanović!
Otimaju se oko starateljstva nad malom Janom, Foto: Zorana Jevtić

majka joj je ubijena...

BORBA ZA MALU JANU: Oni traže starateljstvo nad ćerkom Jelene Marjanović!

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović

Objavljeno: 14:51h

Ljubica Manojlović iz Kruševca, tetka zverski ubijene pevačice „Granda” Jelene Marjanović (33), zvanično je zatražila starateljstvo nad malom Janom (7), ćerkom ubijene sestričine.

Jelenina najmlađa tetka po majci potvrdila je naša saznanja i istakla da je spremna da vodi računa o maloj Jani, za koju je veoma vezana.

- Hoću da vodim brigu o Jani, a o tome će da odluči Centar za socijalni rad. Koliko znam, zahtev su podneli i Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica - otkrila nam je Ljubica, koja nakon smrti Jelenine majke Zorice (53) vodi brigu o njenoj kući u Borči.

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

Osumnjičen da je ubio suprugu, Zoran Marjanović
Osumnjičen da je ubio suprugu, Zoran Marjanović foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Ilustracija

- Dok je on bio na slobodi, uvek nam je omogućavao da je vidimo i čujemo se sa njom telefonom. Sa njim nikakav problem nismo imali. Sada se preko prijatelja i drugih rođaka raspitujemo o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemamo nikakav kontakt. Nemam ni njihov broj telefona - navodi Ljubica, najmlađa Jelenina tetka po majčinoj liniji, sa kojom je ubijena pevačica bila veoma bliska.

Jelenina tetka izbegava da odgovori na pitanje da li se čuje sa malom Janom i šta joj prijatelji pričaju o njoj.

- Ne bih tome. Čekali smo više od godinu i po dana da vidimo ko je ubio Jecu, pa ćemo sačekati i podizanje optužnice. Do tad naša noga u kuću Marjanovića kročiti neće! - kategorična je Ljubica.

Ubijena Jelena Krsmanović
Ubijena Jelena Krsmanović foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Osim zategnutih odnosa sa ostatkom porodice Marjanović, još jedan razlog je sprečio Ljubicu da dođe u Beograd i Jani čestita rođendan.

- Imala sam virus, ali uskoro ću doći u Beograd. Mnogo nam je teško bez Jelene, sestre Zorice i naše majke, bez kojih smo ostali u roku do šest meseci - poručila je Ljubica.

Optužnica do petka

Do petka će biti podignuta optužnica za ubistvo Jelene Marjanović, saznaje „Alo!”. Zasad je na listi optuženih samo njen suprug Zoran Marjanović (39), koji sve vreme negira delo. Marjanoviću je produžen pritvor do 10. marta, po odluci drugostepenog veća Apelacionog suda. U njemu se navodi i da je „pravilno prvostepeno veće našlo da i dalje stoje zakonski razlozi za produženje pritvora Marjanoviću“. Oba veća suda su saglasna da su u toku krivičnog postupka prikupljeni novi dokazi protiv Marjanovića, koji zajedno, u međusobnoj povezanosti jasno ukazuju na osnovanu sumnju da je okrivljeni izvršio krivično delo teškog ubistva, za koje je propisana kazna od najmanje 10 godina. E. H.

Privremeno dodeljena stricu

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića. Ta odluka je usledila nakon hapšenja njegovog brata Zorana, 15. septembra ove godine, zbog sumnje da je pre godinu i po ubio Jelenu udarcima oštrim predmetom u glavu. Žalbu na tu odluku Centra za socijalni rad odmah je uputio punomoćnik Teodore Krsmanović (23), sestre od strica ubijene pevačice, izražavajući želju da starateljstvo nad Janom dobije Teodorina mama, Jelenina strina Gorica.

!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.