OBRT U SMEDEREVU! Otac nastradale trudnice tvrdi: Zet mi je pobio najmilije!
Stravična nesreća u Smederevu, Foto: Dragana Udovičić

stravično!

OBRT U SMEDEREVU! Otac nastradale trudnice tvrdi: Zet mi je pobio najmilije!

On potom dodaje kako misli da je Dalibor prvo zadavio Milenu

Objavljeno: 14:51h

Jutros se u Smederevu dogodila tragedija, kada je u porodičnoj kući izbio požar u kome su živote izgubili Milena (58), njena ćerka Aleksandra (31) koja je bila trudna i njen nevenčani suprug Dalibor (33).

Žikica Vasić (62) otac nastradale Aleksandre, vidno potrešen je za Alo! ispričao da sumnja da je počinilac zločina zapravo Aleksandrin dečko Dalibor.

Prema Žikicinim rečima, u požaru koji je izbio u kući nastradala je i Klara (1), Daliborova ćerka iz prvog braka.

- Aleksandra je živela kod Dalibora u selu Radinci, ali se razbolela i vratila se kući. Dalibor je bio ovde sa njom nekoliko dana, ali se i on razboleo i otišao svojoj kući, u Radince. Potom je zvao i zahtevao da se Aleksandra vrati kod njega kako bi mu skuvala supu. Izbila je svađa, nisam hteo da dopustim da mi bolesno dete ide tamo da bi mu kuvala. Zapretio je da će izbiti svašta. Sumnjam da je čekao trenutak, dok sam na poslu, pa je došao i pobio mi najmilije, a potom izvršio samoubistvo - priča kroz suze Žikica Vasić.

On potom dodaje kako misli da je Dalibor prvo zadavio Milenu.

- Prvo je zadavio Milenu, potom mi ubio ćerku, zatim svoju ćerku Klaru. Onda je podmetnuo požar i izvršio samoubistvo - dodao je vidno potrešen Žikica.

Mala Klara, koja je navdono, takođe, nastradala u požaru živela je u Radincima sa tatom, ali je povremeno dolazila u Smederevo.

Istraga će utvrditi šta se zapravo dogodilo i šta je uzrok ovakve tragedije.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.