MALA JANA POSETILA ZA ROĐENDAN ZORANA U ZATVORU: Donela mu je tortu, a evo kako je on reagovao
Mala Jana posetila je na svoj rođendan oca Zorana u zatvoru, Foto: Dragan Kadić

doveo je miloš marjanović

MALA JANA POSETILA ZA ROĐENDAN ZORANA U ZATVORU: Donela mu je tortu, a evo kako je on reagovao

Mala Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, proslavila je juče svoj sedmi rođendan kod svog oca Zorana (39) Centralnom zatvoru u Beogradu

Objavljeno: 14:52h

Kod oca je otišla u pratnji svog strica Miloša i zajedno su se zasladili rođendanskom tortom. Miloš je malu Janu uneo kroz kapiju zatvora, a Zoranu su odneli i paket sa hranom.

- Zoran se mnogo obradovao kada je video svoju mezimicu i zaplakao je u sobi za posete. Mala Jana se takođe obradovala ocu, koga je zapitkivala kada će da dođe kući, i pričala mu je dogodovštine iz vrtića. Ona je ocu odnela rođendansku tortu, a Zoran je rekao svom bratu da joj kupi igračke, haljine i sve što poželi - navodi sagovornik „Alo!”.

Mala Jana posetila je na svoj rođendan Zorana u zatvoru
Mala Jana posetila je na svoj rođendan Zorana u zatvoru foto: Dragan Kadić

Kako saznajemo, Zoranu je teško palo kada je Jana morala da ga napusti posle sat vremena boravka u poseti. Nakon posete zatvoru, u kojem je Jana bila ćutljiva zbog čuvara, sa stricem se vratila kući u Borču.

U Zoričinoj kući žive podstanari

U kući pokojne Zorice Krsmanović (53), majke ubijene pevačice, koja je umrla 4.oktobra 2016. bez saznanja o tome ko joj je ubio ćerku, sada žive podstanari. Zoričin beli pas podseća da je ona nekada tu živela.

- Ovde ne plaćamo ništa. U kuću dolazi Zoričina rodbina, a najčešće njena mlađa sestra Ljubica iz Kruševca. Ona je na sebe sve preuzela. Kada dođu, obično borave u lokalu, u kojem je nekad bila radnja - rekla nam je stanarka, koja više od godinu dana živi u Zoričinoj kući.

- Umesto Zorana, stric Miloš je Janu po podne odveo u jednu igraonicu u Borči, gde se igrala sa društvom. Zbog rođendana i posete ocu juče nije išla u vrtić - kaže sagovornik našeg lista.

Kapija doma porodice Marjanović juče je bila poluotvorena, a veliki razjareni vučjak je pazio da ne uđe neko nepozvan.

Na kapiji se oko 13 sati pojavio Zoranov otac Vladimir, koji nam je rekao da je Jana u kući, ali je odbio da razgovara sa novinarima.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.