OVO JE DALIBOR DESPOTOVIĆ, mladić koji je sinoć likvidiran na Voždovcu! PO NALOGU ŠARANOVIĆA PLANIRAO JE DA UBIJE LUKU BOJOVIĆA!
Dalibor Despotović ubijen je u sačekuši, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

kriminalna prošlost

OVO JE DALIBOR DESPOTOVIĆ, mladić koji je sinoć likvidiran na Voždovcu! PO NALOGU ŠARANOVIĆA PLANIRAO JE DA UBIJE LUKU BOJOVIĆA!

Despotović je ubijen u sačekuši

Objavljeno: 14:53h

Dalibor Despotović (35), koji je u ponedeljak uveče ubijen u sačekuši u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, radio je u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, i veruje se da ih je on 2010. godine poslao da likvidiraju Luku Bojovića.

Tada je otkriveno da su Despotović i Miloš Kljajić, obojica državljani Crne Gore, u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, podrumima i automobilima krili čitav arsenal oružja.

Tom prilikom pronađena su četiri “heklera”, tri automatske puške, tri pištolja, dve “pumparice”, 5,5 kilograma sporogorećeg štapina, zolja, municija, ali lažne policijske značke.

Dalibor Despotović ubijen u sačekuši
Dalibor Despotović ubijen u sačekuši foto: Damir Dervišagić

Poznato je i da su Dalibor Despotović i Miloš Kljajić su radili u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, čiji je brat Branislav ubijen u oktobru 2009. Veruje se da ih je Šaranović poslao da likvidiraju Luku Bojovića, vođu "zemunskog klana", ali je taj zločin sprečen.

Luka Bojović
Luka Bojović foto: Fonet

U novembru 2010. zajedno sa njima dvojicom uhapšen je i rođeni brat Saše Cvetanovića - Jugoslav Cvetanović koji je, inače, radio u Šaranovićevom kazinu „Slavija“ i, prema nezvaničnim informacijama, poslatim ubicama pružao logistiku. Jugoslav Cvetanović je ubijen ubijen u septembru 2017. godine, a njegov brat je za ubistvo "zahvalio" Luki Bojoviću.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.