ZLOSTAVLJANJE U ZEMUNU ZBOG KOG JE SRBIJA ZANEMELA: Dečak (5) sam lutao ulicama, dok se majka PROSTITUISALA
Dečak (5) zlostavljan od strane majčinog ljubavnika, Foto: Profimedia

horor!

ZLOSTAVLJANJE U ZEMUNU ZBOG KOG JE SRBIJA ZANEMELA: Dečak (5) sam lutao ulicama, dok se majka PROSTITUISALA

Dečak S. P. (5) iz Zemuna kojeg je O. S. (40), ljubavnik njegove majke M. P. (30), zlostavljao, skinuo ga golog i povredio mu polni organ, udaljen je od majke

Objavljeno: 14:53h

Brigu o dečaku i njegovoj sestri (2) preuzeo je Gradski centar za socijalni rad u Beogradu posle zlostavljanja u kom je ljubavnik njihove majke M. P., posle svađe sa njom, fizički nasrnuo na petogodišnjaka i povredio mu polni organ.

Odlukom Centra za socijalni rad, dečak i njegova sestra udaljeni su na sigurno od majke, sa kojom su živeli, zbog njene nemarnosti.

Kako nezvanično saznajemo, poslednji incident koji se dogodio treći je po redu koji je prijavljen nadležnim institucijama u slučaju ove porodice.

Prema našim saznanjima, u toku 2017. godine dva puta je prijavljivano da je majka zanemarivala S. P. (5) i njegovu sestru (2).

- Petogodišnjeg dečaka ljudi su viđali kako luta ulicama, dok njegove majke nije bilo nigde. Bio je udaljen od kuće, pa niko nije mogao da ga identifikuje - priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem. Kako objašnjava, majka na svog sina nije mnogo obraćala pažnju.

- Sumnja se da se M. P. bavila prostitucijom i da je decu ostavljala same kod kuće - naglašava sagovornik “Blica”.

Kako je "Blic" pisao, prošle nedelje u večernjim satima, O. S. (40), ljubavnik M. P., došao je pijan u njenu kuću, počeo da pušta glasno muziku i pije. Za to vreme u sobi pored bili su S. P. (5) i ćerkica (2).

Kako je za „Blic“ kazao izvor blizak istrazi, M. P. je tada počela da viče na O. S. da utiša muziku, da to smeta njenoj deci, međutim, on se na to nije obazirao.

Izvor „Blica“ upoznat sa slučajem rekao je da su se ljubavnici žestoko posvađali, nakon čega je ona krenula da ga tera iz kuće. U trenutku kada je O. S. napao njegovu majku, dečak je izašao iz sobe i rekao nasilniku: “Nemoj da galamiš na moju mamu!”

Manijak je od tih reči još više pobesneo i napao dečaka. Nazivao ga je pogrdnim imenima, psovao ga i zlostavljao, sve vreme mu preteći. Nasilnik je potom polno uznemiravao dečaka, a mališan je od bola plakao i vrištao.

- Majka dečaka izbacila je nasilnika napolje i odmah ga prijavila policiji.

Mališan je odveden kod lekara i utvrđeno je da je lakše povređen. O. S. je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, kao i zabrana prilaska do 30 dana. Nakon isteka pritvora od 48 sati, saslušan je kod tužioca - kazao je izvor „Blica“.

O. S. je nakon toga sa Trećim osnovnim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice za krivično delo polno uznemiravanje deteta koje mu se stavlja na teret, nakon čega mu je izrečena uslovna kazna od 14 meseci zatvora, sa rokom provere od četiri godine.

Pored toga što je O. S. osuđen uslovno, izrečena je mera bezbednosti zabrane prilaska maloletnom S. P. (5) na udaljenosti od 100 metara u naredne tri godine. Ukoliko meru prekrši, istog trenutka biće poslat u zatvor na godinu i dva meseca.

Oprostila nasilniku

Majka dečaka je nasilniku koji joj je polno uznemiravao sina oprostila incident.

- Ona je Oliveru oprostila povrede koje je naneo detetu, pošto je odbila da se pridruži krivičnom gonjenju - kazao je izvor “Blica”.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.