UBILA SAM DRUGA, UBIĆU SE! Tinejdžerka koja je bila za volanom automobila koji je potonuo u Dunav, ZAPOMAGALA OD BOLA! Non-stop ponavlja istu rečenicu!
MIlan S. (17) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći sahranjen je danas u Boleču, Foto: Printscreen Instagram

tuga!

UBILA SAM DRUGA, UBIĆU SE! Tinejdžerka koja je bila za volanom automobila koji je potonuo u Dunav, ZAPOMAGALA OD BOLA! Non-stop ponavlja istu rečenicu!

Prijatelji devojke ispričali su da su svi u šoku posle tragedije i da ona od juče ne može da dođe sebi..

Objavljeno: 14:34h

Tinejdžer Milan S. (17) iz Boleča se udavio, dok je njegova drugarica i vršnjakinja M. L. iz Leštana uspela da se izvuče iz automobila koji je preksinoć upao u Dunav na šetalištu u Vinči.

Devojka je plakala i vikala: „Ubila sam druga, ubiću se“, i to je ponovila nekoliko puta, ispričali su za "Blic" očevici tragedije.

Prijatelji devojke ispričali su da su svi u šoku posle tragedije i da ona od juče ne može da dođe sebi.

- Ona je u šoku, pod bensendinima. Samo ponavlja da automobil nije isti kao onaj na kome je ona učila da vozi - kratko su rekle dve njene drugarice.

Milan S. je sa roditeljima živeo u Boleču. Niko od njegovih najbližih juče nije imao snage da priča. Mladić je, inače, bio talentovani fudbaler i nedavno je karijaru nastavio u FK Crvena Zvezda iz Malog mokrog luga.

Prema saznanjima "Blica“, tinejdžeri, oboje učenici Druge ekonomske škole u Beogradu, u sredu oko 22 sata odvezli su se na kraj Vinče na piće u kafić kraj reke.

Kako pričaju poznanici, Milanu je otac tek kupio automobil „polo“, a posle pića u obližnjem kafiću krenuli su kući. Tada su zamenili mesta za volanom da bi devojka probala da nauči da vozi od svog druga.

Šta se tačno dešavalo utvrdiće istraga, ali se pretpostavlja da je devojka, umesto da ubaci u rikverc iz još neutvrđenih razloga pritisnula papučicu za gas i automobil je sa parkinga pored reke uleteo pravo u hladnu vodu.

Prema saznanjima „Blica“, protiv maloletne M. L. biće podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja. U momentu nesreće, ni ona, ni njen drug Milan S. nisu bili pod uticajem alkohola.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.