SUMNJIVA SMRT DEVOJKE U NOVOM PAZARU: Nađena mrtva u stanu narko dilera
Foto: pixabay

užas

SUMNJIVA SMRT DEVOJKE U NOVOM PAZARU: Nađena mrtva u stanu narko dilera

Kako saznajemo, devojka je bez znakova života privatnim vozilom odvezena u Hitnu pomoć.

Objavljeno: 14:39h

Konobarica Eleonora S. (26) iz Trstenika preminula je, najverovatnije tako što se predozirala heroinom, u stanu narko - dilera E. H., koji joj je i nabavio drogu.

Kako saznajemo, konobarica je bez znakova života odvezena juče u Hitnu pomoć u Novom Pazaru, gde je konstatovana smrt, uprkos pokušaju lekara da je spasu.

- Eleonora S. je iz Trstenika, a u Novom Pazaru je radila kao konobarica. Došla je u stan kod E. H., koga poznaje od ranije i za koga se veruje da je sitni narko-diler. Tražila je od njega drogu, a zatim je u sebe ubrizgala određenu količinu čistog heroina. Odmah joj je pozlilo, pokušala je da ustane i tada je udarila glavom u pločice i lavabo i zadobila teške povrede lobanje - ispričao je izvor blizak istrazi za naš list.

Kako saznajemo, devojka je bez znakova života privatnim vozilom odvezena u Hitnu pomoć.

- U Hitnoj pomoći su pokušali reanimaciju, međutim, nije bilo uspeha. Pozvana je policija, koja je otišla u kuću E. H. Spekuliše se da je čak E. H. odvezao nesrećnu devojku u Hitnu pomoć - navodi izvor blizak istrazi.

Telo devojke je prebačeno na odeljenje sudske medicine, gde će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, a za sada se sumnja da se predozirala heroinom.

Prema rečima izvora bliskih policiji, službenici su uhapsili E. H. nakon što je pretresen njegov stan, u kojem je boravila i Eleonora S.

- Kod njega u stanu je pronađena manja količina marihuane, a E. H. je potvrdio da je konobarica bila kod njega. Ispričao je da su se poznavali i da je došla kod njega i tražila drogu da se „uradi“. Devojka je kada je pala u toaletu zadobila ozbiljne povrede lobanje - tvrdi naš sagovornik.

Nakon što je pronađena droga, E. H. je određeno zadržavanje do 48 sati, a policija utvrđuje okolnosti pod kojima je preminula Eleonora S.

Majka nesrećne devojke identifikovala je ćerku i preuzela njeno telo.

Tereti se za dva krivična dela

Kako saznajemo, E. H. se na teret stavljaju dva krivična dela.

- Tereti se zbog marihuane koja je pronađena u njegovom stanu i zbog toga što je žrtvi obezbedio heroin i prostoriju za drogiranje. Utvrđuje se da li je i E. H. kupio drogu za konzumaciju ili je narko - diler. Nakon istrage će biti utvrđeno za koje delo će biti podneta krivična prijava protiv njega - kaže naš sagovornik.

(Espreso.co.rs/alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.