Ludilo u Novom Pazaru! Maloletnik nožem sekao učenike, hrabri službenik sprečio masakr!
Maloletnik nožem sekao učenike u Novom Pazaru, Foto: Pixabay.com

užas!

Ludilo u Novom Pazaru! Maloletnik nožem sekao učenike, hrabri službenik sprečio masakr!

Sve se desilo munjevito brzo

Objavljeno: 14:39h

U osnovnoj školi "Meša Selimović" u Novom Pazaru dogodio incident prilikom kog su povređena dvojica učenika ove škole. Zahvaljujući angažovanju i brzoj reakciji policijskog službenika Farisa Mehovića napadač je ubrzo priveden.

Dvojicu učenika osnovne škole u školskom dvorištu napao je nožem učenik prve godine srednje škole i tom prilikom im zadao povrede u vidu posekotina. Sticajem okolnosti u školi se u tom periodu, iz privatnih razloga i van dužnosti, nalazio policijski službenik Mehović.

On je odmah reagovao i privatnim automobilom sustigao napadača nedaleko od škole i savladao ga do dolaska patrole koja ga je privela. Povređeni dečaci se nalaze na opservaciji u medicinskoj ustanovi.

Ovaj incident pokazuje da je školski policajac preko potreban što je i Nezavisni policijski sindikat Srbije isticao u svojim saopštenjima. Srećom pa se prilikom ovog incidenta u školi nalazio policajac Mehović. Njegova brza reakcija zaslužuje sve pohvale, jer je sprečio da maloletni napadač još nekome nanese povrede.

- Na žalost susrećemo se često sa ovakvim vestima, a ovog puta možemo da pohvalimo našeg kolegu Mehovića koji je odlično reagovao. Pokazao je na delu da je policijski službenik 24h u službi naših građana i njihove bezbednosti. Ponovo moramo da uputimo apel nadležnima da se poveća broj školskih policajaca, jer će se time ozbiljnije stati na put vršnjačkom nasilju - Miloš Jelenković, predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.