MOLIM BOGA DA MI SIN NE UMRE U ZATVORU: Zoranov otac traži pravdu za sina,tvrdi da zna ko je pravi ubica Jelene Marjanović!
Vladimir Marjanović, Foto: Dragana Udovičić

ubistvo jelene marjanović

MOLIM BOGA DA MI SIN NE UMRE U ZATVORU: Zoranov otac traži pravdu za sina,tvrdi da zna ko je pravi ubica Jelene Marjanović!

Na Fejsbuku je objavio sve

Objavljeno: 29.01.2018. 21:41h
  • 23

Vladimir Marjanović, otacZorana Marjanovića i svekar ubijene Jelene Marjanović, i dalje tvrdi da iza ubistva pevačice stoji uticajni tajkun i čovek koji ima debele veze u policiji i tužilaštvu i "koji kontroliše sve u Beogradu".

On je to objavio i na Fejsbuku ponovio tu tvrdnju i napisao da “neko sa debelom vezom” pokušava da zločin napakuje njegovom sinu".

- Da je Zoran ubica, davno bi bila izrečena presuda – napisao je Vladimir i odmah zatim izneo svoje sumnje da neko vrlo moćan i uticajan stoji iza ubistva Jelene Marjanović.

- Neko drugi, neko se debelom vezom, stoji iza ubistva, pa se po svaku cenu pokušava osuditi Zoran kako bi slučaj bio "rešen". Pravda za Zorana – apelovao je Vladimir Marjanović, koji se na sličan način javnosti obratio 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, učinio je to, jer je htela da ga ostavi! Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! - ovo je u noći hapšenja novinarima rekao stariji Marjanović i dodao:

- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu ubio se sam nije mogao da izdrži.


(Espreso.rs / Kurir.rs )

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media