PRVO JE MESECIMA MAMIO SLATKIŠIMA, A ONDA...Obljubio dete pa joj pretio da ćuti!
Dete, zlostavljanje, Foto: Pixabay.com

strašno!

PRVO JE MESECIMA MAMIO SLATKIŠIMA, A ONDA...Obljubio dete pa joj pretio da ćuti!

Kao nadničar, radio je i spavao u kući oca napastvovane devojčice već nekoliko meseci

Objavljeno: 14:40h

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnju devojčicu M. P., požarevačka policija uhapsila je Gordana Kašarića (49) iz sela Kasidol! Kako “Novosti” saznaju, sve se dogodilo prošle nedelje u porodičnoj kući oca devojčice, gde je Kašarić radio kao nadničar.

Napasnik je navodno prošlog četvrtka devojčici skinuo donji veš, a onda ju je dodirivao po intimnim delovima rukama i jezikom. Posle brutalnog iživljavanja, zapretio joj je da ne sme ništa da kaže roditeljima. Lisice su Kašariću stavljene u nedelju, a slučaj je navodno prijavila majka deteta.

- Izvršilac je uhapšen i zadržan zbog krivičnog dela nedozvoljenih polnih radnji od 25. januara 2018. godine u mestu Kasidol - navodi se u istrazi.

Goradan Kašarić u Kasidolu živi godinama, ali ide od kuće do kuće pošto svoju nema. Kao nadničar, radio je i spavao u kući oca napastvovane devojčice već nekoliko meseci.

- Danima sam ga viđao kako to dete vodi u prodavnicu držeći je za ruku - priča jedan od žitelja Kasidola. - Čuo sam šta je uradio i mogu u to da poverujem.

Sklon je glupostima i verujem da ima problema s tim. Ipak, u nedelju sam video tu devojčicu kako sa majkom ide negde i po njenom licu ne bih rekao da se tako nešto užasno dogodilo.

Komšije iz Kasidola kažu i da Kašarić godinama spava po tuđim kućama i radi za nadnicu, a u porodici napastvovane devojčice je bio poslednjih mesec, dva.

- I porodica tog deteta je u materijalno teškom stanju. Siromašni su, teško žive.

Otac devojčice se tri puta ženio i ima decu iz sva tri braka. Sad u toj kući žive on, njegova majka, žena, ćerka i mlađi sin. Otac je isto bio u pritvoru kad se to navodno dogodilo. Baba je sklona alkoholu, a majka ko zna gde je bila kad se to dogodilo - pričaju susedi...

KUPOVAO JOJ SLATKIŠE

Meštani su uhapšenog Kašarića često viđali da M. P. (2011) za ruku vodi u obližnju prodavnicu i njoj i mlađem bratu kupuje slatkiše. Pitali su se zašto to radi, kad nema ni za sebe. Sada veruju da je to bio način da se malenoj približi, zadobije njeno poverenje.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.