Zbog snaje ZORAN IZLAZI IZ ZATVORA: OTKRIVA SVE PORODIČNE TAJNE I POZADINU BRAKA MARJANOVIĆA!
Milica će u ponedeljak svedočiti u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Ilustracija

U ponedeljak će reći sve što zna

Zbog snaje ZORAN IZLAZI IZ ZATVORA: OTKRIVA SVE PORODIČNE TAJNE I POZADINU BRAKA MARJANOVIĆA!

Milica će otkriti sve o porodičnim odnosima u kući Marjanović, a trebalo bi da pojasni da li su Jelena i Zoran zaista imali skladan brak

Objavljeno: 14:41h

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), jedini je član porodice Marjanović koji će pred tužiocem govoriti o međusobnom odnosu Zorana i Jelene.

Milica će u ponedeljak svedočiti u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje vodi istragu protiv Zorana, a pošto su prethodno njegovi roditelji, brat i sin iz prvog braka iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svedoče. Ona je jedina upućena u porodične odnose Marjanovića.

- Suprugu Zoranovog rođenog brata Miloša za svedoka je najpre predložilo Tužilaštvo. Međutim, ona nije ispitivana kao svedok Tužilaštva, pošto se od ovog predloga odustalo. Kako je tužilac izostavio Milicu sa spiska svojih svedoka, Zoranovi branioci su iskoristili pravo i predložili je kao svedoka odbrane - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, Milica je godinama u vezi sa Zoranovim bratom, boravila je u njihovoj kući u Borči i nakon ubistva bila je uz Marjanoviće.

Smatra se da su Jelena i Zoran imali velikih problema u braku
Smatra se da su Jelena i Zoran imali velikih problema u braku foto: Dragana Udovičić

- Pretpostavlja se da će ona govoriti o porodičnim odnosima u kući Marjanović. Trebalo bi da pojasni da li su Jelena i Zoran zaista imali skladan brak, kako to Zoran tvrdi sve vreme, ili su im pak odnosi bili narušeni, kako je to ranije posvedočila Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica - kaže izvor i dodaje:

- Takođe, ostali su i nejasni stvarni odnosi između pokojne Jelene, njene svekrve Zorice i svekra Vladimira, kao i odnosi sa Milicom. S jedne strane, Jelenina sestra je ispričala u Tužilaštvu da se Jelena žalila na ukućane i da nije bila zadovoljna životom u toj kući, ali s druge strane svi Marjanovići su odbili da svedoče, tako da se druga strana praktično nije ni čula. Očekuje se da Milica, kao neko ko je bio upućen u porodične odnose, ispriča svoja zapažanja.

Sagovornik objašnjava da je Miličino svedočenje značajno i zbog toga što je ona kobnog dana, kada je Zoran prijavio njen nestanak, učestvovala u potrazi, a i nakon otkrivanja Jeleninog tela bila je prisutna u Borči.

- Ona bi eventualno mogla da kaže i u koliko sati je Zoran javio porodici da je Jelena nestala i kada su oni počeli potragu. Neophodno je da se svi iskazi o vremenu prijave nestanka uporede da bi se utvrdio da li je Zoran govorio istinu - kaže izvor upućen u slučaj.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.