PLJAČKALI JOJ NAKIT DOK JOJ JE UMIRAO MUŽ! Dvojica radnika Hitne pomoći krala od pacijenata
Sramotan zločin, Foto: Nebojša Mandić

užasavajuće

PLJAČKALI JOJ NAKIT DOK JOJ JE UMIRAO MUŽ! Dvojica radnika Hitne pomoći krala od pacijenata

Tragedija jedne Beograđanke, kojoj je umro suprug, pomogla je da se rasvetle krađe za koje se sumnjiče - vozač i tehničar Hitne pomoći!

Objavljeno: 14:42h

Protiv njih dvojice u toku je istraga u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a na osnovu krivične prijave koju je protiv njih podnela policija. Na teret im se stavlja da su pljačkali pacijente.

Prijava protiv njih dvojice je podneta nedavno, oni su i saslušani, a u toku je ispitivanje svedoka. Kada svi oni budu dali iskaze, tužilaštvo će doneti odluku u kom pravcu će teći dalji postupak.

Mesecima je trajalo prikupljanje dokaza. Bitna karika u tom lancu bila je i Beograđanka kojoj je nestao nakit kada joj je preminuo muž.

Njenom suprugu je pozlilo i čovek je nažalost umro, uprkos lekarskoj pomoći. Žena je tek posle nekoliko dana primetila da joj fali zlatna burma. Ipak, nije htela nikoga da optuži, ni da sumnjiči, s obzirom na to da su joj u kuću došli ekipa Hitne pomoći, a onda i bliski ljudi koji su hteli da izjave saučešće.

Pokrali zlatan nakit
Pokrali zlatan nakit foto: Stefan Jokić

Bilo joj je suludo da je neko od njih opljačkao i to u trenutku dok joj umire muž - kaže izvor blizak istrazi.

Nekoliko nedelja posle porodičnog gubitka, stariju Beograđanku iznenadio je poziv iz policije. Pozvali su je da da izjavu, a u vezi sa izvesnim krađama s kojima su, kako se sumnja u tom trenutku, povezane osobe, koje rade u Hitnoj pomoći.

- Ona je tada ispričala kako je Hitna pomoć došla da reanimira njenog supruga, ali i kako je primetila da joj nedostaje zlatan nakit. Inspektori su je zamolili za diskreciju jer je istraga bila u toku - kaže izvor i dodaje da je sa doktorke koja je došla kao deo ekipe, ubrzo sklonjena svaka sumnja.

Pripadnici MUP su budno motrili na sada osumnjičenog tehničara i vozača. Mesecima je trajala ta akcije policije, da bi posle završenog operativnog rada, konačno nedavno podigli krivične prijave.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.