POZNATI SRPSKI FUDBALER U ŠOKU: Sestrić mu IZMASAKRIRAO MAJKU, a onda je porodica napravila OVAJ POTEZ
Fudbaler Dragan Šarac, Foto: Saša Pavlić Koky

neopisiva tragedija

POZNATI SRPSKI FUDBALER U ŠOKU: Sestrić mu IZMASAKRIRAO MAJKU, a onda je porodica napravila OVAJ POTEZ

Srđan Mijailović (24) osumnjičen je za teško ubistvo i preti mu 40 godina zatvora zbog sumnje da je izbo svoju baku Miru (63), inače majku fudbalera Dragana Šarca

Objavljeno: 14:42h

Mira Šarac (63), penzionerka iz Rume, za čije ubistvo je osumnjičen njen unuk, sahranjena je juče na Gradskom groblju u Rumi, dok je osumnjičenom određen pritvor. Mijailović je juče saslušan u tužilaštvu i sumnjiči se za teško ubistvo, za koje mu preti zatvorska kazna do 40 godina.

Porodica, u kojoj godinama, prema priči poznanika, vlada teška atmosfera zbog njegove sklonosti drogiranju, nije mu obezbedila advokata, već je dobio zastupnika po službenoj dužnosti.

- Čim su čuli za stravičan zločin, svi su bili u šoku. Godinama imaju probleme sa njim, ali niko nije verovao da može da se desi ovako nešto. Strašno! Neće ni da čuju za njega, odrekli su ga se i ostavili da sam kaže šta ga je nateralo na tako užasan zločin - priča izvor.

Ubijena Mira bila je majka poznatog fudbalera, a danas fudbalskog trenera Dragana Šarca, kome je osumnjičeni za ubistvo sestrić. Čim je čuo za tragediju, Šarac je prekinuo sve obaveze u klubu i otišao da sahrani majku. As koji je nekada igrao u Crvenoj zvezdi, Obiliću, austrijskim klubovima i reprezentaciji Srbije sada se bavi treniranjem ekipa i pomoćnik je Nenada Lalatovića u srpskom superlišagu Čukaričkom.

Šarac je nekada igrao u Crvenoj zvezdi, Obiliću, austrijskim klubovima i u reprezentaciji Srbije
Šarac je nekada igrao u Crvenoj zvezdi, Obiliću, austrijskim klubovima i u reprezentaciji Srbijefoto: Saša Pavlić Koky

Zbog Srđanovih ranijih ispada porodica je problematičnog mladića više puta prijavljivala policiji zbog torture koju je sprovodio u kući.

Stravičan zločin u sredu navodno je počeo kada se Srđan prvo kod kuće posvađao sa ocem. Odatle je otišao kod bake koja je sa suprugom živela u Rumi, a ona ga je zatekla u premetačini stana.

Srđan je osumnjičen da je baku ubio sa više uboda u vrat i telo, od kojih su kobni bili oni na vratu. Takođe sumnja se da je masakrirano telo nesrećne žene zatim odneo u kupatilo, gde ju je suprug i pronašao.

- Boško je shvatio da nešto nije u redu kada je pokušao da otvori vrata od kupatila koja su bila blokirana, a onda je i video suprugu i lokvu krvi, dok je unuk u međuvremenu pobegao iz stana - priča izvor.

On je kod bake proveo nekoliko sati nakon ubistva, sve dok njegov deda Boško nije došao sa posla i zatekao jeziv prizor u stanu. Srđan je posle zločina lutao je gradom i na kraju ušao u kompjutersku igraonicu. Za sada nije poznato da li je on zaista otišao da igra igrice ili je igraonicu iskoristio kao mesto za skrivanje, računajući da ga tu niko neće tražiti. Ipak, brzom akcijom policije uhapšen je u igraonici.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.