HOLIVUDSKA OTMICA U SRBIJI: Zorica namamila Predraga da izađe iz kuće, A ONDA JE POČEO PAKAO!
Sve je više kriminala, otmice su sve češće, Foto: Dragana Udovičić

neverovatno

HOLIVUDSKA OTMICA U SRBIJI: Zorica namamila Predraga da izađe iz kuće, A ONDA JE POČEO PAKAO!

Dok su ga tukli, tražili su da im vrati dug

Objavljeno: 14:29h

Spektakularnom akcijom policije spašena je žrtvu otmice i uhapšeno je četvoro otmičara, među kojima se nalazi i žena. Uhapšeni su otac i ćerka Milan S. (49) i Zorica S. (27), Bojan C. (39) i Milan A. (62) zbog sumnje da su oteli i tukli Predraga M. (51) zbog navodnog duga od 340.000 dinara, koliko su mu, navodno, platili da im sredi super keš kredit, piše Alo!

Oni se sumnjiče da su 22. januara došli do kuće Predraga M. u ulici Novo naselje, a čim su ušli u dvorište, Bojan C. je nasrnuo na njega i uz pomoć oca i ćerke Milana S. i Zorice S. ga ubacio u gepek automobila i odvezao u kuću Milana S.

Bojan i Milan su u toku vožnje tukli Predraga, dok je Zorica vozila. U kući su ga vezali za stolicu u dnevnoj sobi i pozvali Milana A., a zatim su svi zajedno, po izjavi oštećenog Predraga, počeli divljački da se iživljavaju nad njim i udaraju ga po glavi i telu drvenom palicom, rukama i nogama. Dok su ga tukli, tražili su da im vrati dug.

Predraga je namamila Zorica S. tako što ga je pozvala da izađe u dvorište pod izgovorom da "ima nešto za njega".

- Odmah po izlasku na njega je nasrnuo Bojan, koji ga je više puta udario. U tuči koja je usledila Bojanu su pomogli Zorica i Milan S., koji je držao muškarca. Zajedno su ga ubacili u automobil i odvezli ga do kuće Milana S. U kući im se pridružio i Milan A., koji je sa Bojanom počeo da ga tuče. Nisu birali gde i kako ga udaraju! Zahtevali su da im vrati pozajmljeni novac, tvrdeći da im duguje 340.000 dinara. Predrag je govorio da nema novca i da im ništa ne duguje, ali su osumnjičeni nastavili s mučenjem! - kaže izvor Alo! blizak istrazi.

Kada je Predrag od zadobijenih batina pao u nesvest, otmičari su napravili pauzu, a njega odvukli u toalet i zaključali ga.

- Predrag se ubrzo osvestio i shvatio da se nalazi u kupatilu. Smogao je snage da razvali vrata. U tom trenutku uleteo je u ruke policajcima, koji su počeli akciju hapšenja osumnjičenih - objašnjava naš sagovornik.

Policija je dobila dojavu da je Predrag otet i odmah je krenula u potragu za njim i osumnjičenima.

- Predrag im je navodno obećao super keš kredit po povoljnim uslovima, iako ne radi u banci, i za tu uslugu je, navodno, uzeo iznos od 340.000 dinara. Istragom treba da se utvrde detalji - kaže na kraju sagovornik Alo.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.