Mirjaninog sina (5) je PSOVAO I ZLOSTAVLJAO! Ova majka mu je sve oprostila i DETE DALA SOCIJALNOJ SLUŽBI!
Sina joj je zlostavljao ljubavnik, ona mu je oprostila, a dete dala Centru za socijalni rad, Foto: Profimedia

da li je moguće?

Mirjaninog sina (5) je PSOVAO I ZLOSTAVLJAO! Ova majka mu je sve oprostila i DETE DALA SOCIJALNOJ SLUŽBI!

Brigu o dečaku S. P. (5) iz Zemuna, čija je majka Mirjana P. (30) oprostila nasilniku Oliveru S. (40) što je nju i dečaka zlostavljao a mališana skinuo i povredio mu polni organ, preuzeo je Gradski centar za socijalni rad

Objavljeno: 14:29h

Kako za „Blic“ navode u Gradskom centru za socijalni rad, radnici ove službe iz Zemuna preduzeli su „mere iz svoje nadležnosti u cilju zaštite života, zdravlja i bezbednosti maloletnog dečaka“, kojem je dečko njegove majke Oliver S. (40) u nedelju uveče skinuo donji veš, a zatim jako povukao za polni organ, pritom ga povredivši.

Ovaj nemili događaj usledio je u nedelju uveče kada je Oliver S. došao pijan u kuću svoje ljubavnice, dečakove majke Mirjane P. (30), počeo da pušta glasno muziku i pije. Za to vreme u sobi pored bili su Mirjanini sin S. P. (5) i ćerkica (2). Kako za „Blic“ priča izvor blizak istrazi, Mirjana je tada počela da viče na njega da utiša muziku, da to smeta njenoj deci, međutim on se na to nije obazirao.

Izvor „Blica“ upoznat sa slučajem rekao je da su se ljubavnici žustro posvađali, nakon čega je ona krenula i da ga tera iz kuće. U trenutku kada je Oliver S. napao njegovu majku, dečak je izašao iz sobe i rekao nasilniku: „Nemoj da galamiš na moju mamu!“

Manijak je od tih reči još više pobesneo i napao dečaka. Nazivao ga je pogrdnim imenima, psovao ga i zlostavljao sve vreme mu preteći. Nasilnik je potom polno uznemiravao dečaka, a mališan je od bola plakao i vrištao.

- Majka dečaka izbacila je nasilnika napolje i odmah ga prijavila policiji. Mališan je odveden kod lekara i ustanovljene su lake telesne povrede. Oliver je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, kao i zabrana prilaska do 30 dana. Nakon isteka pritvora od 48 sati, Oliver je sproveden kod tužioca gde je saslušan - priča izvor „Blica“.

Oliver S. u utorak je sa Trećim osnovnim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice za krivično delo polno uznemiravanje deteta koje mu se stavlja na teret, nakon čega mu je izrečena uslovna kazna od 14 meseci zatvora, sa rokom provere od četiri godine.

Majka dečaka nasilniku je oprostila povrede koje je naneo njenom sinu, odnosno odbila je da se pridruži krivičnom gonjenju!

Pored toga što je Oliver S. osuđen uslovno, izrečena je mera bezbednosti zabrane prilaska maloletnom S. P. (5) na tri godine. Ovime, nasilnik neće smeti da se približi dečaku više od 100 metara u naredne tri godine. Ukoliko meru prekrši, momentalno će biti poslat u zatvor na godinu i dva meseca.

O ovom gnusnom činu obavešten je i Centar za socijalni rad, gde su potvrdili za „Blic“ da su preuzeli brigu o dečaku.

- U narednom periodu Centar za socijalni rad će, u skladu sa procenom i potrebama, nastaviti da vodi brigu i primenjuje mere iz svoje nadležnosti u odnosu na maloletno dete - navode u Centru.

SRAMNA ODBRANA MANIJAKA

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, nasilnik je na saslušanju kod tužioca plakao i govorio kako to nije želeo da uradi.

- Govorio je da bi sebi odsekao ruku, da ima troje dece i da je to što ga mu je povredio polni organ nehotično uradio jer ga je dečakova majka iznervirala - priča izvor „Blica“.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.