PIROĆANCI PRETUKLI I OTELI MLADIĆA (23) NA PALILULI: Usledilo je filmsko hapšenje tek kod Niša, zahvaljujući presretačima!
Pripadnici MUP-a pronašli otetog mladića i uhapsili osumnjičene, Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

EFIKASNA AKCIJA

PIROĆANCI PRETUKLI I OTELI MLADIĆA (23) NA PALILULI: Usledilo je filmsko hapšenje tek kod Niša, zahvaljujući presretačima!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu
biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno: 10:50h

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su otetog dvadesettrogodišnjeg muškarca i uhapsili tri osobe iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo otmica.

Policiji je sinoć prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja pretukli i nasilno odveli dvadesettrogodišnjeg mladića iz stana na Paliluli i vozilom se udaljili u nepoznatom pravcu.

Patrola presretača je za nešto više od dva sata locirala i zaustavila vozilo marke „opel vektra“ pirotske registracije, kod naplatne rampe „Nais“ u kome su se nalazili Ž.A.(1982) koji je upravaljao vozilom, M.K.(1985), D.N.(1965) kao i oteti mladić.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.