VELIKO OTKRIĆE U ISTRAZI O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Broj šasije vodi DIREKTNO do počinilaca?
Automobil, Oliver Ivanović, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

EVO ŠTA JE OTKRIVENO

VELIKO OTKRIĆE U ISTRAZI O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Broj šasije vodi DIREKTNO do počinilaca?

Kako je ranije rečeno, vlasnik automobila je Srbin iz Austrije, koji je odavno preminuo, a vozilo je nakon smrti prodala je njegova supruga

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova iz Prištine, putem saopštenja za javnost, objavilo je da je Policija Kosova identifikovala broj šasije sa zapaljenog automobila za koje se veruje da je iz njega pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, preneli su prištinski mediji.

U saopštenju se dalje navodi da su do novih informacija o zapaljenom automobilu došli u saradnji sa međunarodnim organima.

"Vozilo za koje se veruje da je iz njega pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, je od 2009. godine bilo prijavljeno na fiksnoj adresi u Srbiji, ali je takođe utvrđeno ko je prodao vozilo 2017. godine", navedeno je u saopštenju koje su preneli prištinski mediji.

Inače, ranije danas je zamenik komandanta Policije Kosova za sever Besim Hoti rekao za prištinske medije da poslednji vlasnik vozila boravi negde u Srbiji, ali da nema informacija koje je nacionalnosti.

"Još se ne zna koje je nacionalnosti poslednji vlasnik vozila. To su informacije koje imaju samo policijski istražitelji. Oni vode istragu po ovlaščenju tužilaca koji su odgovorni za slučaj", kazao je Hoti.

On je kazao da se istraga o ubistvu Ivanovića vodi povećanim intenzitetom i da policija sarađuje s međunarodnim institucijama.

Podsetimo, Kurir je nezvanično saznao da je zapaljeni automobil koji je korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kupljen je na auto-pijaci na Kosovu i Metohiji.

Kako je ranije rečeno, vlasnik automobila je Srbin iz Austrije, koji je odavno preminuo, a vozilo je nakon smrti prodala je njegova supruga.

Kurir takođe saznaje da su sumnja da su na automobilu namerno ostavljani lažni tragovi, kako bi se zavarala istraga o ubistvu Olivera Ivanovića.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.