VLASNIK AUTA IZ KOJEG JE LIKVIDIRAN JE U SRBIJI! Veliki  preokret u istrazi ubistva Olivera Ivanovića!
Automobil iz kojeg je ubijen Oliver Ivanović, Foto: Zoran Šaponjić, Beta

nacionalnost nije poznata

VLASNIK AUTA IZ KOJEG JE LIKVIDIRAN JE U SRBIJI! Veliki preokret u istrazi ubistva Olivera Ivanovića!

On je kazao da se istraga o ubistvu Ivanovića vodi povećanim intenzitetom i da policija sarađuje s međunarodnim institucijama

Objavljeno:

Policija Kosova uspela je danas da otkrije poslednjeg vlasnika vozila za koje se veruje da je iz njega pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Zamenik komandanta Policije Kosova za sever Besim Hoti rekao je za prištinske medije da poslednji vlasnik vozila boravi negde u Srbiji, ali da nema informacija koje je nacionalnosti.

"Još se ne zna koje je nacionalnosti poslednji vlasnik vozila. To su informacije koje imaju samo policijski istražitelji. Oni vode istragu po ovlaščenju tužilaca koji su odgovorni za slučaj", kazao je Hoti.

On je kazao da se istraga o ubistvu Ivanovića vodi povećanim intenzitetom i da policija sarađuje s međunarodnim institucijama.

Podsetimo, Kurir je nezvanično saznao da je zapaljeni automobil koji je korišćen za izvršenje ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, kupljen je na auto-pijaci na Kosovu i Metohiji.

Policija, uboistvo Olivera Ivanovića
Policija, uboistvo Olivera Ivanovićafoto: Kurir.rs

Kako je ranije rečeno, vlasnik automobila je Srbin iz Austrije, koji je odavno preminuo, a vozilo je nakon smrti prodala je njegova supruga.

Kurir takođe saznaje da su sumnja da su na automobilu namerno ostavljani lažni tragovi, kako bi se zavarala istraga o ubistvu Olivera Ivanovića.

Ivanović je ubijen u utorak ujutro ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Pogledajte bonus video:

CRVI U INTERVJUU ZA ESPRESO: Ja sam grandž dete i muzika sa početka '90ih najviše izlazi u mom sviranju hteo ja to ili ne

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.