POGINUO SI KAO VITEZ S KOSOVA, NAĆI ĆEMO ZLIKOVCE, KAZNIĆE IH SRBIJA: Oliverova učenica na grobu izgovorila reči koje su odjeknule! (VIDEO)
Foto: Printscreen

poslednji oproštaj

POGINUO SI KAO VITEZ S KOSOVA, NAĆI ĆEMO ZLIKOVCE, KAZNIĆE IH SRBIJA: Oliverova učenica na grobu izgovorila reči koje su odjeknule! (VIDEO)

Karatiskinja Tanja Petrović bila je učenica ubijenog političara, a od njega se oprostila potresnim rečima

Objavljeno:

Oliver Ivanović, na koga je izvršen atentat u Kosovskoj Mitrovici, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Potresan govor na grobnom mestu u Aleji zaslužnih građana gde će počivati Oliver Ivanović održala je i porodična prijateljica karatiskinja Tanja Petrović, koja je bila i učenica ubijenog političara.

- Nema sam pred zločinačkim činom koji je uzeo najboljeg od nas. Vaš otac i brat mi je uzor, učitelj, prijatelj i sve što se zove hrabrost i optimizam - kazala je ona.

- Milena draga moja heroino, duša boli zbog Bogdana i Oliverove dece, i zbog tebe, i cele Srbije koja je takvog čoveka neće imati za sto godina. Ti si srećna što si ga volela i imala za ovo kratko vreme koje ste živeli zajedno - kazala je Tanja.

- Ne boj se Olivere, tamo gde ti ideš tamo je svetlost, Bog, tamo je istina i pravda za kojom si uvek tragao, i kao vitez sa Kosova poginuo, tamo nema zlikovaca - kazala je ona.

- Njegovi sinovi su budućnost Srbije. Kosovo je bilo tvoj usud i tvoja istina. Pronaći ćemo zlikovca, kazniće ga Srbija, i već vidimo da je tvoje stradanje dalo prvi rezultat, Srbija je ujedinjena - rekla je ona dok su svi plakali.

Poslušajte ceo govor:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.