METAK U POTILJAK VLASNIKU POGREBNOG PREDUZEĆA! Stravičan zločin potresao Užice
Foto: Printscreen/konkordija.net

Šokantno

METAK U POTILJAK VLASNIKU POGREBNOG PREDUZEĆA! Stravičan zločin potresao Užice

Nezvanično saznajemo da je Gačaninu za sada nepoznati napadač iz pištolja pucao u potiljak, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, odnevši sa sobom i nekoliko ličnih stvari, a verovatno i novac, koji je bio u Gačaninovoj torbici, koja nije pronađena.

Objavljeno:

Vlasnik pogrebnog preduzeća „Konkordija“ Savo Gačanin (65) pronađen mrtav u prostorijama svoje firme u Ulici Miloša Obrenovića u Užicu, po svemu sudeći, je – ubijen.

Vlasnik pogrebnog preduzeća „KonkordijaSavo Gačanin (65), koji je u ponedeljak ujutru pronađen mrtav u prostorijama svoje firme u Ulici Miloša Obrenovića u Užicu, po svemu sudeći, je – ubijen. Nezvanično saznajemo da je Gačaninu za sada nepoznati napadač iz pištolja pucao u potiljak, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, odnevši sa sobom i nekoliko ličnih stvari, a verovatno i novac, koji je bio u Gačaninovoj torbici, koja nije pronađena. Ubistvo se, prema nepotvrđenim informacijama, dogodilo još u nedelju uveče, a telo nesrećnog čoveka u ponedeljak oko osam časova pronašao je radnik i njegov brat. Istraga je u toku, tužilac čeka nalaze obdukcije, koja će utvrditi tačan uzrok smrti.

BONUS VIDEO:

Muamer Zukorlić, intervju

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.